Bandyskole


Bandyskolen for fremtidige bandyspillere.

I tråd med Bandy Elites målsetting om å være positive forbilder for de yngre lagene og bidra til økt aktivitet både i egen klubb og i nærområdet, stiller A—lags spillerne som instruktører på Bandyskolen, Bandyakademiet og Barnehagedagene. Solberg Bandy Elite har som målsetting å hente spillere fra egne rekker og Bandyskolen er viktig for å skape interesse for bandy blant de yngre spillerne. I opptil –15 grader samler små og litt større kommende bandystjerner seg til lek og trening på Solbergbanen. Bandyskolen gjennomføres over fem lørdager.

Bandyakademiet foregår over elleve fredag ettermiddager der spillerne først får en enkel lunsj og så ut på isen. Barnehagedagene har gått over fem dager på dagtid, både barnehager i Solbergelva og Krokstadelva har deltatt.

Totalt har 400 barn vært i aktivitet på de tre tiltakene forrige sesong. Dette er et samarbeid mellom junioravdelingen og elite.

DEN SKAL TIDLIG KRØKES….

I all slags vær, så sant isen er på plass, samler små og litt større kommende bandystjerner seg til lek og trening på Solbergbanen.

Bandyskolen gjennomføres over fem lørdager.

Det kommer mer info om årets bandyskole etterhvert.

Du kan også sende forespørsel på mail til oss:

post@solbergbandy.no