Espens tanker om hjemkomsten

Etter noen sesonger i andre klubber er Espen Wam tilbake i Solberg. Vi tok en prat med Espen om hans tanker før kommende sesong.

Hvordan er det å være tilbake i SSK?
Nå har jeg kommet hjem! Det er den følelsen jeg sitter med nå. Har hatt lærerike år borte fra klubben, men nå er jeg jo en “Ælva-gutt” fra begynnelsen av så nå gleder jeg meg til og sette i gang! Det virker som en herlig og sammensveisa gruppe jeg kommer inn i. Så dette gleder jeg meg til.

Hva ser du mest frem til i sesongen som kommer?
Jeg gleder meg jo til å representere moderklubben igjen. Det er jo ekstra gøy. Bevise at det fortsatt bor mye i meg! Yte og bidra med det jeg har å komme med. Hadde jo vært ekstra gøy om det ble noe sølvtøy som ble med hjem denne sesongen.

Hvordan har det vært å møte SSK de siste sesongene?
Det har vært utrolig gøy faktisk! Resultatene har vært “sådär” for min del. Er jo alltid spesielt og møte gamle lagkamerater, spesielt med MIF logoen på brystet. Men som den vinnerskallen jeg er så hadde jeg jo lyst til å vinne selv om det var SSK som stod på andre siden. Alt i alt har det vært utrolig gøy og lærerikt.

Hvordan forbereder du deg til sesongen?
For min del er det kondisjon som er første pri. Løping og styrke!

Hva er dine mål for sesongen?
Da går vi litt tilbake til det jeg nevnte i stad, nemlig å bevise hva som bor meg. Bevise det at jeg har noe å bidra med. Hjelpe til så mye som mulig! Være med og beholde den positive trenden som SSK har hatt i flere år nå!

Hva tror du om Eliteserien 17/18?
Serien blir jevn i år. Om vi skal ta “the double” så må vi forbi et bra Stabæk lag som alltid er og regne med i toppen. Tror kampene mot MIF også blir tøffere med tanke på forsterkningene de har fått. Tror også Drammen kan være en utfordrer kommende sesong. Høvik blir jo sikkert tut og kjør! Jeg vet ikke så mye om disse andre lagene, men vi må være skjerpet hele veien for å nå målet! Det blir en spennende sesong i møte. Har troen på gull i serie og NM. Så positiv må jeg jo være! Det blir tøft, men vi skal klare det!

Hva husker du best fra dine tidligere år i svarthvitt?
Det jeg husker best er vel når vi løftet bøtta i 2010. Og dit skal vi tilbake!

Vi takker Espen for praten og gleder oss til å se nr 8 på isen til vinteren!

Andre nyheter