Landskamp på Solbergbanen

THE NATIONAL TEAM OF NORWAY vs. THE MULTINATIONAL TEAM OF”THE IMMIGRANTS”.

Lørdag 30. november 2019 møter det norske herrelandslaget, under ledelse av sin nye forbundskaptein Patrik Heed, det flernasjonale laget The Immigrants til dyst på Solbergbanen kl.15.00.Kampen er et viktig ledd i A-landslagets forberedelser til en topp internasjonal turnering helgen den 20.-22. desember i Åby, Sverige. Kampen mot The Immigrants er første muligheten til å se og heie på det norske herrelandslaget dette året som uken for påske 2020 skal delta i VM i det nye «ispalasset» i Irkutsk, Sibir. Godt oppmøte i Ælva lørdag er også en fin måte å hedre Solberg Sportsklubb som fyller 90 år den 26. november.

The Immigrants består av utenlandske spillere i norsk herrebandy og norske spillere i utenlandske klubber. Spillere fra Kasakhstan, Russland, Sverige, Finland, Holland og Norge er representert i troppen. Det er sjette gangen i uavbrutt rekkefølge at disse to lagene møter hverandre. A-landslaget har 3 seire, 1 uavgjort og 1 tap.

Statistikk
Stabekk mars 2015; Norge – Immigrants 9-5 (5-2). VM spilt mars/april i Khabarovsk.
Frogner desember 2015; Norge-Immigrants 4-1 (1-0)
Solberg desember 2016; Norge-Immigrants 5-5 (3-1)
Solberg desember 2017; Norge-Immigrants 5-8 (1-3)
Solberg desember 2018; Norge – Immigrants 5-1 (1-1). Spilt 2×30 min. pga. snøvær.

Kampene mellom Norge A og The Immigrants har alltid vært velspilte, spennende, underholdende og til stor glede for bandyelskende tilskuere. Norge A har fordelen av å være mer samspilte, men The Immigrants vet av erfaring hva som skal til for å snu kulturelle og sportslige utfordringer til sin fordel.Med dette ønsker Norges Bandyforbund velkommen til en skikkelig fight på Solbergbanen! Teknisk arrangør er 90-års jubilanten Solberg SK og da skulle arrangementet nok en gang være i de beste hender.

Solberg har 6 spillere på landslaget: Ole Tobias Fevang, Petter Moen, Eirik Lunden, Kristian Hagen, Christopher Nålby og Sondre Kristoffersen.

Andre nyheter