Seier mot LAIK

Som vanlig ble det match mot LAIK under treningsoppholdet i Lidköping. Robin Børresen og Emil Horgen fikk sine debuter i Solberg-drakta og gjorde det bra. Kampen startet rolig og begge lagene byttet på å føre matchen. Solberg tok mer og mer over, men i mot spillets gang satte LAIK 1-0 etter en misforståelse i Solberg-forsvaret. LAIK-spilleren ble helt fri og gjorde ingen feil alene med Ole Tobias Fevang. Solberg fortsatte å kjøre kampen og dominerte stort i siste halvdel av 1. omgang. Først kom utligningen ved Even Gamst etter et flott løft fra Eirik Solberg. Så dunket Eirik Bø Johnsen inn 2-1 på corner. Emil Horgen fikk æren av å score i debuten met et flott skudd i lengste hjørnet etter pasning fra Marius Austad. 4-1 kom rett etterpå når Marius Austad spilte fri Sondre Kristoffersen som uselvisk la ballen til rette for Christopher Nålby som hadde en enkel jobb med å score. Solberg hadde også flere farlige cornere i denne perioden, men lagene gikk til pause på 4-1.

I første del av 2. omgang virket det som om Solberg var igjen i garderoben. LAIK gikk fra 1-4 til 4-4 på kort tid. Først en straffe, så to cornere (de to eneste cornerne de hadde i kampen). Solberg tok seg sammen og økte til 5-4 like etterpå når Sondre Kristoffersen fant Christopher Nålby alene foran mål. Erik Wam dunket inn 6-4 på corner før Sondre Kristoffersen fastsatte sluttresultatet til 7-4 på straffe. 8-4 burde også kommet like etterpå, men dommeren fant en offside ingen andre så.

Alt i alt en godkjent kamp av Solberg med mye bra intensjoner og bra spill. Litt minus for perioden rett etter pause, selv om LAIK var fryktelig effektive i denne perioden også. Nå venter nye økter på rink før cupen i Rättvik i oktober.

Solbergs lag
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen
7. Sondre Kristoffersen (1 mål, 2 assist)
8. Emil Horgen (1 mål)
9. Petter Moen
10. Alexander Johnsen
11. Øyvind Bø Johnsen
14. Robin Børresen
16. Eirik Lunden
18. Even Gamst (1 mål)
19. Eirik Solberg (1 assist)
21. Lasse Lunden
22. Eirik Bø Johnsen (1 mål)
23. Christopher Nålby (2 mål)
33. Stian Østvold
57. Erik Wam (1 mål)
91. Marius Austad (3 assist)

Andre nyheter