Seier i siste treningskamp

Solberg – Ullern 7-6 (3-2)
I siste treningskamp før seriestart tok Solberg i mot Ullern på Solbergbanen. Både Kristian Hagen, Christopher Nålby og Alexander Johnsen var ute med sykdom/skader, men Marius Austad var tilbake i laget etter sitt fingerbrudd for en måned siden. Solberg begynte kampen best og tok ledelsen allerede etter 3 minutter når Marius Austad fant Sondre Kristoffersen med en lang lyre. Sondre var sikker alene med keeper og satte 1-0. Kampen bølget frem og tilbake i et høyt tempo, men med mye rot fra begge lag. Ullern utlignet til 1-1 på et bra plassert skudd av William Palmblad etter 15 minutter. Solberg økte til 2-1 når igjen Marius Austad løftet ballen over Ullerns forsvar til Sondre Kristoffersen. Sondre er uselvisk og sender Marius Lunden alene med keeper. Marius er sikker og setter ballen i mål bak Ullerns keeper. Like etter øker Eirik Bø Johnsen til 3-1 etter en flott soloprestasjon og et bra skudd. På overtid i 1. omgang får Ullern inn en redusering gjennom Joni Vaupio. Lagene går dermed til pause på stillingen 3-2 til Solberg.

Solberg begynte også best i 2.omgang og øker på til 4-2 gjennom Petter Moen etter en flott pasning fra Even Gamst. Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake gjennom samtlige 90 minutter med en del svakt forsvarsspill fra begge lag. I midten på andre omgang scorer Ullern 4 (!) ganger på kort tid og leder plutselig 6-4. 3 av de etter stygge balltap fra Solberg. Solberg gir seg ikke og Petter Moen gjør sitt andre når han reduserer til 5-6 før Sondre Kristoffersen igjen blir fri på en lyre fra Marius Austad og lobber ballen elegant over Ullerns keeper til 6-6. Helt på tampen fullbyrder Petter Moen sitt hattrick og avgjør kampen til 7-6.

En rotete kamp der Solberg gjør en del bra ting blandet med en del dårlige. Spesielt defensivt er det en del å jobbe med. Nå venter Mjøndalen i serieåpningen på søndag kl 15:00. Møt opp på Solbergbanen og støtt gutta!

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen
7. Sondre Kristoffersen (2 mål, 1 assist)
8. Emil Horgen
9. Petter Moen (3 mål)
11. Øyvind Bø Johnsen
16. Eirik Lunden
18. Even Gamst (1 assist)
19. Eirik Solberg (1 assist)
22. Eirik Bø Johnsen (1 mål)
24. Marius Lunden (1 mål)
33. Stian Østvold
77. Alexander Cras
91. Marius Austad (3 assist)

Andre nyheter