Solberg dominerte mot Øvrevoll/Hosle

Solberg – Øvrevoll/Hosle 8-2 (4-1)
Endelig var det klart for den første hjemmekampen i 2020 og på motsatt banehalvdel sto Øvrevoll/Hosle. Marius Austad var tilbake i laget etter 2 måneder på sidelinjen, det samme med Lars Erik Grøtterud som har vært ute noen kamper. De erstattet Alexander Cras og Thomas Moen fra kampen mot Ullern. ØHIL la seg lavt i banen og Solberg eide ball og dominerte samtlige 90 minutter i denne kampen. Men ØHIL har kommet seg gjennom sesongen og sto i mot bedre nå enn i starten av sesongen. Solberg skapte en del cornere i starten (17 totalt i kampen!), men ØHIL forsvarte seg mesterlig på corner gjennom hele kampen. Halvparten av cornerne ble reddet på streken, men også ØHILs keeper gjorde noen mesterlige redninger. Det tok et kvarter før det første målet kom. Eirik Bø Johnsen gjorde alt på egenhånd og driblet seg gjennom forsvaret før han serverte Sondre Kristoffersen på åpent mål. Sondre økte til 2-0 like etter på et fint gjennomspill fra Kristian Hagen. Så reduserte ØHIL til 2-1 når Even Lübeck satte ballen i åpent mål etter en duell mellom en ØHIL-spiller og Solbergs keeper Stian Østvold. Solberg fortsatte å dominere banespillet, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. ØHIL var heller ikke ufarlige og Stian Østvold måtte i full strekk et par ganger i 1. omgang. Etter 35 minutter øker Sondre Kristoffersen til 3-1 på et skudd i venstrevinkel etter pasning fra Emil Gulbrandsen. Like etter dribler Erik Fjeldheim seg inn i feltet og blir tatt ulovlig. Sondre Kristoffersen er sikker fra straffemerket og øker til 4-1. Lagene gikk til pause på stillingen 4-1.

2.omgang ble lik som den første, men med et enda større press fra Solberg side. Like etter pause kontrer Solberg på en ØHIL-corner og Sondre Kristoffersen finner Eirik Lunden alene foran mål. Eirik setter sikkert 5-1. Etter en time kommer kveldens vakreste mål. Først spiller Marius Austad og Emil Gulbrandsen vegg på midtbanen, Marius finner Kristian Hagen midt i banen. Så spiller Kristian vegg med Sondre Kristoffersen før Kristian setter ballen på tvers til Sondre som setter den i åpent mål. Bandygodis! Sondre økte så til 7-1 på corner, endelig ble det mål på corner. Som nevnt tidligere forsvarte ØHIL seg veldig bra på cornere gjennom hele kampen. Så fikk ØHIL redusere en gang til på en retur etter et frislag. Max Sheamus Moestue Marcussen fikk en enkel oppgave med å sette ballen i åpent mål. Helt på tampen kom Lars Erik Grøtterud på et raid og driblet flere forsvarer før han serverte Marius Austad som satte 8-2 alene med keeper.

En bra gjennomført kamp med en del bra offensivt spill fra Solberg. Litt rufsete til tider, men mye positivt å ta med seg. Nå venter Ullevål borte på søndag kl 18:00.

Les hva DT skriver om kampen her (DT +)

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud (1 assist)
5. Emil Gulbrandsen (1 assist)
7. Sondre Kristoffersen (6 mål, 1 assist)
9. Petter Moen
11. Øyvind Bø Johnsen
16. Eirik Lunden (1 mål)
17. Kristian Hagen (2 assist)
18. Even Gamst
19. Eirik Solberg
21. Erik Fjeldheim
22. Eirik Bø Johnsen (1 assist)
23. Christopher Nålby
26. Hermann Eriksen
33. Stian Østvold
91. Marius Austad (1 mål, 1 assist)

 

Andre nyheter