Kruttsterk 2.omgang på Bergbanen

Ullevål – Solberg 4-10 (4-3)
Det var perfekt bandyvær i Oslo denne søndagskvelden og forholdene lå til rette for en bra bandymatch. Solberg startet best og allerede i åpningsminuttet kom Sondre Kristoffersen fri på det løft fra Marius Austad. Simen Kjøllmoen gjorde en knallredning og det ble kun corner for Solberg. Akkurat luftspillet i bakrommet var noe Ullevål slet med under hele kampen. Gang på gang flippet Solberg over forsvaret til Ullevål og skapte store sjanser. I stedet for en tidlig scoring til Solberg kom målet den andre veien. Jesper Sagen fikk stå helt umarkert på bakre stolpe på et innspill fra kanten og kunne enkelt sette inn 1-0. Så gikk Eirik Lunden på et raid og måtte stoppes ulovlig i feltet til Ullevål. Dommerne dømte straffe og Sondre Kristoffersen satte ballen sikkert i mål og utlignet til 1-1. Solberg hadde desidert mest ball og styrte spillet. Ullevål lå lavt og satset på kontringer. Ullevål gikk opp til 2-1 på frislag ved Marcus Lagerbäck. Så var Jesper Sagen på farten igjen og scoret to kjappe mål slik at stillingen plutselig var 4-1 til Ullevål. Ullevål var veldig effektive samtidig som Solberg var ukonsentrerte og ble straffet hardt. Solberg tok timeout og ble enige om å bare å fortsette med sitt spill så måtte uttellingen komme. Og det gjorde den til gangs. Etter Ullevål sitt fjerde mål var det kun ett lag på banen resten av kampen. Sondre Kristoffersen reduserte til 4-2 på straffe igjen. Så kjørte Kristian Hagen rundis med det som var av Ullevål-spillere før han dunket ballen i mål fra 15 meter. Lagene gikk til pause på stillingen 4-3 til Ullevål i en omgang der Solberg styrte spillet, men Ullevål var farlige på kontringer og var utrolig effektive når de først fikk sjansen.

Solberg gikk rett i strupen på Ullevål i 2. omgang og målene trillet inn med jevne mellomrom. Utligningen kom når Christopher Nålby satte ballen ut til Sondre Kristoffersen som dunket ballen inn i nærmeste hjørne fra skrå vinkel. Så var det dags for dribleshow av Kristian Hagen igjen. I stedet for å avslutte selv la han ballen uselvisk til Sondre Kristoffersen som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål  og for første gang i kampen ledet Solberg kampen. Så økte Emil Gulbrandsen til 4-6 etter en grov feil i Ullevåls forsvar. Emil snappet opp ballen og satte den mellom bena på keeper. Så fant Eirik Bø Johnsen Sondre Kristoffersen i bakrommet og Sondre var sikker alene med keeper og økte til 4-7. I denne perioden spilte Solberg ball i hatt med Ullevål og flere av målene var det høy klasse over. 4-8 kom når Marius Austad fant Kristian Hagen med et kjapt frislag og Kristian setter ballen ut til Even Gamst som setter ballen i lengste. Sondre Kristoffersen økte til 4-9 alene med keeper etter pasning av Christopher Nålby før de byttet roller på Solbergs tiende og siste mål. Dermed endte kampen 10-4 til Solberg.

En bra gjennomført kamp med masse bra offensivt spill og mange fine mål fra Solberg. Litt rufsete i 1. omgang, men mye positivt å ta med seg. Nå venter Stabæk hjemme på onsdag kl 19:00.

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen (1 mål)
7. Sondre Kristoffersen (6 mål, 1 assist)
9. Petter Moen
11. Øyvind Bø Johnsen
16. Eirik Lunden
17. Kristian Hagen (1 mål, 2 assist)
18. Even Gamst (1 mål)
19. Eirik Solberg (1 assist)
22. Eirik Bø Johnsen (1 assist)
23. Christopher Nålby (1 mål, 2 assist)
24. Marius Lunden
26. Hermann Eriksen
33. Stian Østvold
91. Marius Austad

 

Andre nyheter