Enveiskjøring på Bergbanen

Ullevål – Solberg 1-14 (0-4)
Etter storseieren mot Drammen var det klart for bortekamp på Bergbanen mot Ullevål. Solberg ga aldri Ullevål en sjanse i denne kampen. Fra start tok Solberg tak i kampen og utover i 1.omgang ble det tidlig klart at poengene skulle bli med Solberg hjem til Ælva. Emil Horgen startet ballet med 2 scoringer på kort tid. Først etter litt klabb og babb i feltet, så alene med keeper etter pasning fra Christopher Nålby. Så satte Solberg 2 cornere, først ved Emil Gulbrandsen, så ved Sondre Kristoffersen. Solberg hadde bud på flere mål i 1.omgang, men lagene gikk til pause på 4-0. Hele kampen ble preget av at det var mye grus og støv på isen fra motorveien og de fleste spillerne var ute for å slipe minst en gang.

Om det var enveiskjøring i 1.omgang ble det verre i 2.omgang. Solberg rivstartet når Eirik Solberg spiller Sondre Kristoffersen med en nydelig pasning og Sondre setter 5-0 alene med keeper. Så er det Sondres tur til å servere; med et følsomt løft spiller han fri Even Gamst som er kald og drar av både keeper og en forsvarer før han setter ballen i åpent mål. Sondre Kristoffersen økte til 7-0 etter pasning fra Alexander Johnsen før Emil Horgen fullbyrdet sitt hattrick til 8-0 etter pasning fra Eirik Solberg. Så var det Eirik Solbergs tur til å score og som han gjorde det. Eirik stikker avgårde alene på en kontring og med noen nydelige dragninger blir han helt fri og setter 9-0 alene med keeper. Ullevål kommer opp på en sjelden visitt og reduserer til 1-9 på et langskudd like etterpå. Solberg fortsetter å kjøre på mot et slaget Ullevål-lag. Emil Horgen var fremme på en retur og satte sitt 4 mål for kvelden til 10-1. 11-1 kom når Marius Austad fant Sondre Kristoffersen med en lang lyre og Sondre var sikker alene med keeper. Christopher Nålby satte 12-1 etter fint forarbeid av Alexander Johnsen. De siste 5 minuttene kom det to mål til, først serverte Marius Austad Øyvind Bø Johnsen på åpent mål før Marius avsluttet scoringsballet når han dunket inn et frislag i lengste før Ullevål fikk stilt opp mur.

En veldig bra gjennomført kamp av Solberg som rundspilte Ullevål i 90 minutter. Nå venter Ready hjemme på søndag kl 1800.

Les hva DT skriver om kampen her

Solbergs lag
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen (1 mål)
7. Sondre Kristoffersen (4 mål,1 assist)
8. Emil Horgen (4 mål)
9. Petter Moen
10. Alexander Johnsen (2 assist)
11. Øyvind Bø Johnsen (1 mål)
16. Eirik Lunden (1 assist)
18. Even Gamst (1 mål)
19. Eirik Solberg (1 mål, 3 assist)
22. Eirik Bø Johnsen
23. Christopher Nålby (1 mål, 1 assist)
33. Stian Østvold
57. Erik Wam
91. Marius Austad (1 mål, 4 assist)

Andre nyheter