Sjansesløseri, men reddet ett poeng på overtid

Solberg – Ready 3-3 (1-0)
Etter utklassingen mot Ullevål sist onsdag var det klart for kamp mot nok et Oslo-lag, denne gangen sto Ready på den andre banehalvdelen. 1. omgang bar preg av et defensivt Ready og mye ballinnehav fra Solberg. Solberg dominerte og tok ledelsen 1-0 når Marius Austad fant Sondre Kristoffersen med en fin flipp. Sondre var sikker alene med keeper. Akkurat flippene slet Ready med hele kampen og Solberg skapte mange sjanser på denne måten gjennom hele kampen. Ready hadde få farligheter i 1. omgang, det ble med noen langskudd og ett par cornere. Solberg hadde full kontroll og burde ledet mer enn 1-0 til pause. Christopher Nålby skulle også hatt en soleklar straffe på tampen av omgangen, men dommer Mats Eriksson lot spillet gå.

Ready sjokkåpnet 2. omgang og utlignet til 1-1 allerede etter 2 minutter etter litt klabb og babb inne i feltet. Etter dette blir spillet til Solberg mer oppjaget og det blir en del mer Hawaii-spill enn det ble i 1. omgang når Solberg kontrollerte hendelsene totalt. Allikevel skapte Solberg store sjanser, men effektiviteten i denne kampen var heller laber. I stedet er det Ready som tar ledelsen 2-1 når et frislag fra 25 meter får gå litt for enkelt inn via Stian Østvold. Like etter øker Ready til 3-1 på en langball som får en merkelig sprett som setter ut Solbergs forsvar og en Ready-spiller kommer helt alene med Stian. Etter dette setter Solberg ordentlig press på Ready og får uttelling når Sondre Kristoffersen knaller inn 2-3 fra 20 meter. Solberg fortsatte å trøkke på og kastet alt i angrep de siste minuttene. Ett minutt på overtid kommer utligningen når Eirik Lunden tråkler seg inn langs linja og får lagt ballen ut i feltet. Her står Solberg-spillerne i kø for å score, men Ready får blokkert to ganger før Marius Austad setter utligningen til 3-3. Fra avslag misser Ready en pasning og Sondre Kristoffersen får en gylden mulighet til å avgjøre, men en Ready-spiller får hektet Sondre på vei gjennom og Solberg må ta til takke med et frislag som det ikke blir noe av.

En utrolig merkelig kamp som burde vært avgjort allerede til pause. Ready kjempet seg inn i kampen igjen og var nærme seieren. Sterkt av Solberg å hente opp 1-3 på slutten, men dette var en kamp som Solberg både burde og skulle hatt to poeng i sett ut i fra spill og sjanser. Nå venter Konnerud hjemme på onsdag kl 1900.

Les hva DT skriver om kampen her

Solbergs lag
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen
7. Sondre Kristoffersen (2 mål)
8. Emil Horgen
9. Petter Moen
10. Alexander Johnsen
11. Øyvind Bø Johnsen
16. Eirik Lunden
18. Even Gamst
19. Eirik Solberg (1 assist)
22. Eirik Bø Johnsen
23. Christopher Nålby
33. Stian Østvold
57. Erik Wam
91. Marius Austad (1 mål, 1 assist)

Andre nyheter