Årsbeste på Ullernbanen

Ullern – Solberg 1-7 (1-4)
En tøff test ventet Solberg i fredagens bortekamp mot Ullern. Ullern akter å kjempe i toppen og har startet sesongen bra. Ullern begynte også denne kampen bra, for allerede etter halvannet minutt gikk de opp i ledelsen etter en feil i Solbergs forsvar. Truls Larsen takket og bukket og satte 1-0 for Ullern. Men så var det slutt på moroa for Ullern. Solberg tok tak i kampen og utlignet like etterpå da Øyvind Bø Johnsen fant Kristian Hagen med et perfekt løft. Hagen var sikker alene med keeper og utlignet til 1-1. Solberg gikk også opp i ledelsen like etterpå. Mathias Stavis gikk rundt på venstrekanten og etter litt klabb og babb i feltet får Erik Fjeldheim ballen i mål. Erik sitt tredje mål for sesongen! Solberg tok hele laget sitt hjem og gjorde det utrolig vanskelig for Ullern. Den defensive strukturen var veldig bra i hele matchen. 3-1 kom da Øyvind Bø Johnsen fant Even Gamst med en vantpasning og Even dro seg inn i banen og dunket ballen i mål fra 20 meter, nesten identisk med scoringen mot Høvik i forrige runde. 4-1 kom også før pause og det var nesten en kopi på den første scoringen. Denne gangen var det Mathias Stavis som sto for løftet til Kristian Hagen. Kristian mistet litt av farten i nedtaket, men hva gjorde vel det når skuddet satt klistret i lengste. Lagene gikk til pause på stillingen 4-1 til Solberg.

Kristian Hagen med to scoringer før pause

Solberg fortsatte sitt fine spill i 2. omgang, men omgangen sett under ett ble litt mer rotete enn 1. omgang. Ullern gikk litt høyere i banen, men det skapte store rom for Solberg på midtbanen som de utnyttet. Etter 5 minutter satte Eirik Bø Johnsen på turboen og etter noen lekre dragninger kom han alene med keeper. Uselvisk trillet han ballen på tvers til Even Gamst som kunne sette ballen i åpent mål. Så var det 20 ganske rolige minutter der Ullern prøvde å angripe for å kappe innpå Solbergs ledelse, men Solbergs defensiv var tett og fin og Ullern skapte svært lite. Etter 75 minutter sendte Mathias Stavis storebror Simon Stavis alene i gjennom med en nydelig pasning. Simon var sikker alene med keeper og økte Solbergs ledelse til 1-6. 5 minutter før slutt ble Eirik Solberg hektet i feltet og dommerne dømte straffe. Christopher Nålby satte straffen sikkert i hjørnet og fastsatte sluttresultatet til 1-7.

Mathias Stavis var meget god i 2. omgang i kveld

En meget bra kamp fra Solbergs side og det ser ut som om defensiven sitter veldig bra om dagen. Akkurat den får en ny test på søndag når Gerasimov og resten av Sarpsborg står på motsatt banehalvdel på Sarpsborg stadion kl 13:00.

Øyvind Bø Johnsen var stabil som vanlig og bidro også med to fine assist

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
5. Emil Gulbrandsen
9. Petter Moen
10. Simon Stavis (1 mål)
11. Øyvind Bø Johnsen (2 assist)
14. Lars Fredrik Olsen
17. Kristian Hagen (2 mål)
18. Even Gamst (2 mål)
19. Eirik Solberg
21. Erik Fjeldheim (1 mål)
22. Eirik Bø Johnsen (1 assist)
23. Christopher Nålby (1 mål)
24. Martin Bjerkeset
27. Sondre Steiner
33. Stian Østvold
90. Mathias Stavis (3 assist)

Se liverapporten fra kampen her

Se kampen i reprise her