Bandyakademi, skole, disco og skøytesprellsprell


Bandyskolen for fremtidige bandyspillere.

I tråd med Bandy Elites målsetting ønsker A-laget, junior bandy og allidretten å være positive forbilder for de yngre lagene og bidra til økt aktivitet både i egen klubb og i nærområdet.

Juniorbandy avdelingen arrangerer blant annet bandyskole i høstferien i kongsberghallen, her kan barn og unge melde seg på. Juniorbandy arrangerer også Bandyakademiet på utvalgte lørdager gjennom sesongen, det vil også avholdes målvakts skole for aktive i klubben og klubber i nærområdet. 

Solberg Allidrett arrangerer skøytesprell på utvalgte søndager gjennom sesongen. Her kan alle barn delta opp til 10 år. Skøytesprell er en gratis aktivitet. Vi ønsker også og hjelpe/veilede de voksne som også ønsker å lære seg å gå på skøyter. Vi har utlån av utstyr for de barna som trenger det. Allidretten arrangerer skøytedisco 1-2 ganger i sesongen, åpent for alle barn i bygda. Allidretten arrangerer også dager på isen for barna i barnehagene i solbergelva og Krokstadelva.  Dette går over fem dager på dagtid. 

I all slags vær, så sant isen er på plass, samler små og litt større kommende bandystjerner seg til lek og trening på Solbergbanen. Solberg sportsklubb har to isflater og setter av så mye isflate som mulig for publikum, fortrinnsvis Lissos arena. Ved siden av denne har vi en gapahuk hvor det er mulig å tenne bål, og nyte den kalde vinteren. Område rundt er det mulig for barn å ake og stå på ski. 

Vel møtt 😊 

Du kan også sende forespørsel på mail til oss:

post@solbergbandy.no