Damene imponerte mot Høvik

Høvik som er regjerende mestere og har vært Norges beste damebandylag de siste sesongene, kom til Solbergbanen som store favoritter til kveldens kamp. Hjemmelaget imponerte med enorm defensiv samhandling og innsats, men måtte se seg slått 1-3. I fjorårets to kamper mot Høvik endte det med to tap og tilsammen 0-14 i målforskjell, så et 1-3 tap var hjemmelaget veldig fornøyd med. Det var først etter halvspilt 1. omgang at Høvik fikk satt ballen i mål. Det var storscorer Laura Follesø som fikk pirket inn 0-1 etter litt klabb og babb i feltet. I siste spilleminutt av omgangen fikk bortelaget en straffe og Laura Follesø satt den sikkert i mål. Stillingen til pause var derfor 0-2.

Hjemmelaget fortsatte med sterk defensiv jobbing også etter pause og det var først i det 88 minutter var passert, at Høvik gikk opp i 0-3. denne gang ved Anette Wiken Lund. Hjemmelaget kom seg høyere i banen det siste kvarteret og skaffet seg noen hjørneslag og frislag høyt i banen. På overtid satt et av frislagene i mål fra Anneli Svalbjørg Pettersen, som er årets toppscorer så langt for SSK, med tre mål på tre kamper. Hjemmelagets beste spiller var denne gang HELE LAGET, men keeper Hedda Fjeldheim Lein var svært sentral, med mange svært gode redninger.

PS: Hjemmelaget hadde en debutant i kveldens kamp. Det var Ingvild Storli Hansen og hun leverte veldig godt i debuten i den svarte og hvite Solbergdrakten.

Anneli Svalbjørg Pettersen scorte for Solberg i kveld og er oppe i 3 mål så langt

Andre nyheter