Storseier i dagens siste kamp

Solberg – Skeid 6-0 (1-0)
Etter tapet for Ullern i dagens første kamp ventet nyopprykkede Skeid på motsatt banehalvdel i fredagens andre og siste kamp. Ett Skeid-lag som nesten er identisk med fjorårets utgave som vant 1.divisjon og derav mange ukjente fjes for de fleste eliteserielagene. Solberg valgte å hvile flere spillere i denne kampen og flere av juniorene fikk sjansen. Solberg hadde som ventet mye ball og Skeid lå bak i forsvar og satset på kontringer. Skeid lå godt i formasjonene i første omgang og kombinert med en noe treg start av Solberg uteble de helt store sjansene det første kvarteret. Etterhvert begynte Solberg å skape sjanser og det var først og fremst etter flipp mot Sondre Kristoffersen. Sondre fikk ikke hull på byllen til tross for flere store sjanser. Like før pause ble Sondre spilt gjennom av Eirik Solberg, men en Skeid-spiller brukte ulovlige midler for å stoppe Sondre på vei mot mål. Straffe til Solberg og denne satte Sondre sikkert nede i hjørnet til 1-0. Dette sto seg til pause.

Solberg rivstartet 2. omgang og økte til 2-0 umiddelbart. Sondre Kristoffersen spilte ut på kant til Christopher Nålby som rundet et par forsvarere før han spratt ballen opp i nettaket. 3-0 kom like etterpå fra samme mann, denne gangen etter flott forarbeid av Eirik Solberg og Simon Stavis. Solberg var i siget i denne perioden og Skeid fikk knapt låne ballen. 4-0 var et ordentlig juniormål. Erik Fjeldheim spilte inn til Martin Bjerkeset som rundet 2-3 forsvarere og banket ballen i nettaket med en skikkelig kanon. Både Martin, Erik og Kristoffer Hellum var friske i dagens kamp og viste at de for alvor vil være med på A-laget i vinter. Moro å se!

10 minutter før slutt fikk endelig Solberg gjøre mål etter et løft. Eirik Bø Johnsen (mange fine løft i dagens kamp) fant Sondre Kristoffersen og Sondre dunket inn 5-0. Helt på slutten fikk Eirik seg også en scoring når han dunket inn en corner fra høyre til 6-0.

I morgen spilles sluttspillet, men Solberg må vente til gruppespillet er ferdig i morgen tidlig før de får vite når og mot hvem de skal spille.

Se kampen i reprise her

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
5. Emil Gulbrandsen
6. Tommy Solberg
7. Sondre Kristoffersen (2 mål, 1 assist)
8. Kristoffer Røren Hellum
10. Simon Stavis (1 assist)
11. Øyvind Bø Johnsen
17. Kristian Hagen (1 assist)
19. Eirik Solberg
21. Erik Fjeldheim (1 assist)
22. Eirik Bø Johnsen (1 mål, 1 assist)
23. Christopher Nålby (2 mål)
24. Martin Bjerkeset (1 mål)
33. Stian Østvold