Kontrollert seier i regnet

Solberg – Høvik 7-1 (4-0)
Kampene kommer tett og onsdag kveld var det Høvik som var på besøk på Solbergbanen. Kaptein Petter Moen hvilte og inn kom junioren Hermann Eriksen som libero. Lars Fredrik Olsen fortsatte som back og overtok også kapteinsbindet fra Petter. Kampen startet i lett duskregn og Solberg tok kommandoen fra start. Etter 10 minutter kom første målet da Mathias Stavis fant Even Gamst med et perfekt løft i bakrommet. Even satte sikkert ballen i mål alene med keeper. 10 minutter senere økte Christopher Nålby ledelsen til 2-0. Christopher fikk en bra pasning opp i banen fra Emil Gulbrandsen og dro seg inn i banen før han satte ballen i mål. Solberg hadde det meste av spillet og hadde god kontroll på de få angrepene Høvik kom med. Utover i omgangen ble isen vanskelig pga regnet og det ble litt mer direkte spill fra begge lag. Etter 38 minutter kom 3-0 da Christopher Nålby var først fremme på en retur og like etterpå fastsatte Emil Gulbrandsen pauseresultatet til 4-0 på corner.

Emil Gulbrandsen smalt inn to cornere i kveld

I 2. omgang økte regnet og det gjorde isen noe bedre. Solberg gikk hardt ut og avgjorde kampen med tre kjappe scoringer. Først scorte Høvik selvmål på et innspill fra Lars Fredrik Olsen. Så satte Simon Stavis 6-0 etter forarbeid av Christopher Nålby. Emil Gulbrandsen satte sitt andre til 7-0, også dette på corner.  Solberg fortsatte å tromme på, men dårlige avslutninger og dårlig konsentrasjon i den siste pasningen gjorde at det ikke ble flere mål for Solberg i kveld. Høvik reduserte til 7-1 på tampen etter en cornervariant. Nikolai Salen fant Maxim Pyanov som løftet ballen i mål. Mads Andre Fridlund fikk en halvtime i mål i dag og gjorde sine saker bra. Han avverget et par farlige langskudd og var sjanseløs på Pyanov sitt mål.

Mathias Stavis med flott forarbeid foran 1-0

Alt i alt en veldig bra og kontrollert kamp fra Solbergs side. Laget var aldri truet og seieren kunne blitt større. Nå venter en tøff helg med bortekamper mot Ullern og Sarpsborg. Fredagens kamp mot Ullern streames direkte på YouTube med sendestart kl 18:40. Avslag på Ullernbanen er 19:00. På søndag reiser Solberg til Sarpsborg og avslag i den kampen er 13:00.

Disse to ordnet 2-0. Emil Gulbrandsen med pasningen, Christopher Nålby med scoringen

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
5. Emil Gulbrandsen (2 mål, 1 assist)
8. Kristoffer Hellum
10. Simon Stavis (1 mål)
11. Øyvind Bø Johnsen
12. Mats Andre Fridlund
14. Lars Fredrik Olsen (1 assist)
17. Kristian Hagen (3 assist)
18. Even Gamst (1 mål)
19. Eirik Solberg
22. Eirik Bø Johnsen
23. Christopher Nålby (2 mål, 1 assist)
24. Martin Bjerkeset
26. Hermann Eriksen
27. Sondre Steiner
90. Mathias Stavis (1 assist)

Se liverapporten fra kampen her