Kristian Hagen før seriestarten

Foran fredagens serieåpning mot Mjøndalen tok vi en liten prat med vår elegante midtbanespiller Kristian Hagen.


Etter en lang forsesong er endelig seriestarten her. Hvordan er følelsen foran kampen?
Utrolig deilig å endelig få starte sesongen og enda bedre med et derby i tillegg. Vi er en peppa gjeng som er klare for kamp på fredag. Lada opp med 10 dagers karantene der folk har trent godt, så endelig skal overskuddet få kommet seg ut. Hadde vært deilig å starte sesongen med en seier noe jeg tror vi gjør også. 

Hva tror du om Mjøndalen i år?
Et spennende MIF-lag i år, fått en en bra spiller fra Høvik i Alexander Serov som sikkert kan løfte dem et hakk. 

Dere har vært 10 dager i karantene pga COVID-19 smitte i troppen. Hvordan har det vært?
Det har faktisk gått ganske greit, 10 dager går fort om man har litt å finne på. Alle i laget har trent godt så tror ikke en 10 dagers karantene har påvirket oss så mye. 

Det er et helt nytt trenerteam i år, hvordan har det vært så langt og hvilke forventninger har du til de utover sesongen?
Nytt trenerteam i år med en bedre struktur og en tydligere spilleplan. Kommet inn på en bra måte med masse energi, noe som har gitt spillergruppa masse motivasjon. Forventningene mine har blitt innfridd, har stor tro på det Thomas gjør. Veldig klok på bandyfronten. Mathias har kommet inn med masse energi og har også et veldig godt øye for spillet. 

Hvordan ser du på Solbergs sjanser i årets sesong?
Ny gruppe med en del tilskudd på flere rutinerte spillere, men som alltid tar sånt litt tid. Vi har masse vi kan jobbe med. Vi får ta en match av gangen så får vi regne opp til slutt. 

Hvem har imponert deg mest i troppen i høst?
Martin Bjerkeset har sett utrolig bra ut på isen, en spennende junior som jeg tror kan ta store steg i år. 

Hvordan har barmarkssesongen vært?
Barmarkssesongen har vært lang, morsom og slitsom. Bjørn er flink til å sette opp treningene slik at de blir tilpasset bandy. Men er glad den er over nå og vi bare kan være på is. 

Takk til #17!

Andre nyheter