En lang karriere er over

Etter 21 sesonger på elitenivå i Norge og Sverige er karrieren til Marius Austad over. Marius debuterte på A-laget i år 2000 og har 18 sesonger bak seg i den sort-hvite trøya som har resultert i 517 A-kamper. Marius ble seriemester i 2008, 2009, 2010 og 2018 samt norgesmester i 2010. Marius ble også kåret til Årets spiller i Norge i 2010. På landslaget ble det 70 A-kamper og 12 VM.

 

Her er Marius sine egne ord etter karrieren:

For noen år tilbake trodde jeg aldri denne dagen skulle komme. Men nå er det altså slutt. Etter 21 sesonger på elitenivå i Norge og Sverige legger jeg bandyen på hylla. Det er en rar følelse siden bandyen har vært en stor del av mitt liv siden jeg var en liten guttunge. Det som føles bra er at denne avgjørelsen kom veldig naturlig for meg og den føles veldig riktig.

Jeg er stolt over den karrieren jeg har hatt og det jeg har fått til. Men selv om jeg har vunnet masse titler, vært proff i Sverige og spilt haugevis med landskamper og VM så er det allikevel en annen ting jeg holder høyest når jeg tenker tilbake. Det er alle de fantastiske menneskene jeg har møtt og blitt kjent med på veien og alle de opplevelsene jeg har hatt sammen med disse menneskene. Mange er blitt venner for livet.

Jeg vil til slutt takke mine lag Solberg, Villa/Lidköping og Boltic for fantastiske år på bandybanen. Det har vært en ære for meg å representere disse tre klassiske bandylagene:)

#91

Andre nyheter