Poeng til damelaget

I dagens kamp på Bergbanen mot Ullevål tok damelaget årets første poeng. Etter en tett, jevn og svært spennende kamp var begge lag passe misfornøyd med ett poeng til hver. Det var Solberg som tok ledelsen etter drøye ti minutters spill. Et godt slått hjørneslag, en kort pasning og kaptein og dagens beste Johanne Eystø satt ballen i mål. 1-0 og god stemning. Dessverre endte en misforståelse på innslag for SSK med at Ullevål fikk en god mulighet og utlignet like etter. Etter omtrent halvspilt omgang ble Susanne Skyttern Agdestein felt og fikk frislag. Dommerne markerte for utvisning, men dessverre var det ikke for taklingen, men Solberg som fikk den for usportslig oppførsel. Ullevål benyttet muligheten med en mer på isen og gikk opp i ledelsen ved sin kaptein og storskytter Martine Hansen Bakken.

Johanne Eystø kjemper inn 3-2 for Solberg

Solberg jobbet godt og like før pause fikk toppscorer Anneli Svalbjørg Pettersen ballen litt over midtstreken og løsnet et godt skudd som gikk rett i mål! 2-2 til pause. Solberg byttet keeper i pausen og Hedda Fjeldheim Lein gikk da fra keeper til utespiller. Laget startet omgangen med høyt press og ble belønnet med et stort overtak i spill og sjanser. Kaptein Johanne Eystø ga alt på en mulighet i bakrom og fikk satt ballen og seg selv i mål til ledelse 2-3. Etter 63 minutter scoret igjen Solberg på hjørneslag. Igjen var det Matilde Eystø som la en god ball og nå smalt Hedda Fjeldheim Lein ballen i nettaket, 2-4.

Matilde Eystø legger corneren som sørget for 4-2 til Solberg

Etter en timeout av Ullevål kom de litt mer med i kampen og etter 69 minutter fikk hjemmelaget straffeslag som Martine Hansen Bakken satt i mål. Like etter fikk Ullevål utlignet til 4-4 og det gjensto 20 spennende minutter. Solberg jobbet godt og Susanne Skyttern Agdestein gikk rundt hele forsvaret, før hun ble taklet og fikk straffeslag. Toppscorer Anneli Svalbjørg Pettersen satt straffen trygt i mål og Solberg var igjen i ledelsen 5-4 med 5 minutter pluss tillegg igjen.  Rett før ordinær tid var ute, kom 5-5 ved Martine Hansen Bakken, som med det satt sitt tredje mål for dagen. Kampen kunne fort vippet begge veier på slutten, men det ble uavgjort.

Hedda Fjeldheim Lein har nettopp scoret på corner

Solberglaget hadde i dagens kamp en debutant. Camilla Friis gjorde en god debut og blir en god tilvekst for laget fremover. Innsatsen i dagens kamp var god og laget er klare for en ny spennende kamp mot Ullevål den 22.12. på Solbergbanen. Vi håper på stort publikumsoppmøte til den kampen!

Andre nyheter