Sondre er tilbake!

Etter å ha vært borte fra bandyen siden seriestart er endelig Sondre Kristoffersen tilbake og tilgjengelig for spill igjen. Sondre har vært en av lagets og Eliteseriens beste spillere de siste sesongene og ble kåret til Årets spiller i 18/19. I fjorårets sesong ble han toppscorer i Eliteserien. Sondre gjør sin første trening med laget onsdag kveld. Vi tok en prat med Sondre før treningen.

Endelig tilbake, hvordan føles det?
Det føles veldig bra! Samtidig som det har vært fint å være borte litt også, og virkelig ta del i den tiden før, og når lille Selma kom til verden. Og etter to fantastiske uker i en boble med Linda og Selma, er jeg klar for å komme i gang igjen.

Hvordan har det vært å være borte fra gutta og kun følge laget på avstand?
Det har vært veldig rart, spesielt i starten hvor det gikk litt tyngre. Da kunne jeg ønske at jeg kunne vært med og forsøkt å bidra til å snu det. Men etter hvert som ting løsnet har det vært baremoro å følge med, og jeg har hatt kontakt med alle sammen. Må også hylle de som har stått på for å sende mest mulig av kampene på Youtube, det har vært veldig bra å kunne følge de hjemmefra.

Hva syns du om lagets prestasjoner så langt?
Som nevnt svingte det litt i starten, men etter hvert har vi kommet inn i en god periode, hvor spillet har vært veldig bra. Og jeg må spesielt fremheve det defensive, det har vært veldig bra utover i sesongen.

Sondre jubler for scoring 2.juledag 2019

Hva tenker du om avslutningen av serien og sluttspillet?
Det blir veldig spennende, både i forhold til når man kan komme i gang igjen med kamper, og om oppsettet blir som forespeilet. I serien ligger vi godt an, og det blir en spennende avslutning. Vi skal være forberedt på det som kommer.

Hva tenker du at du skal bidra med fremover?
På hjemmebane blir det en del bleieskift, men også middagsmat og oppvask. Neida, det er litt vanskelig å si, det er lenge siden jeg har spilt kamper og trent sammen med laget, så vanskelig å si hvor jeg står. Men jeg håper at jeg kan bidra med rutine, og også et og annet målpoeng.

Hvordan har treningsmulighetene dine vært i perioden du har vært borte?
Jeg har gått en del på ski, løpt og også drevet med styrketrening for gravide med Linda, så håper det kan bli en suksess. Har også sneket til meg noen timer på skøyter i de sene kveldstimer, så helt rusten skal jeg nok ikke være.

Vi gleder oss til å se nr 7 score mål igjen for Solberg Bandy! Sondres første kamp blir sannsynligvis onsdag 3/2 mot Høvik borte. Dette forutsetter da at toppidretten åpnes igjen etter tiltakene som ble satt i forrige uke.

Andre nyheter