Stabæk ble for sterke for damene

Solberg tok i mot Stabæk i kveldens kamp på Solbergbanen. Etter 20-1 tap på Plassen, endte det med halvering av baklengsmålene i kveldens kamp, som endte 1-10.

Det var en fornøyd gjeng med damelagsspillere fra Solberg som var klare for kveldens kamp mot serielederne Stabæk. Tapet på bortebane skulle forbedres i kveldens kamp og det klarte hjemmelaget med glans. 1-20 fra sist ble til 1-10 denne gang. Det startet med to raske mål fra Stabæk som allerede etter 7 minutter ledet 0-2, begge mål assistert av Martine Døhlen Holm og satt i mål av Birgitte Taugbøl Kragset. Etter drøye ti minutter fikk Stabæk straffe som Solbergs gode keeper Hedda Fjeldheim Lein reddet. Derfra var kampen jevn og spennende og Solberg hadde noen angrep som kunne resultert i 1-2. Stabæk ble frustrerte og tok timeout allerede før 20 minutter var spilt. Når det nærmet seg pause fikk de igjen satt ballen i mål, først ved Birgitte Taugbøl Kragset, så Martine Døhlen Holm. 0-4 til pause.

I andre omgang var kampen litt jevnere i starten, og det var Solberg som skulle sette det første målet. Etter et angrep og flere forsøk med returer fikk Matilde Gommerud satt ballen i mål fra kort hold. 1-4, og stor jubel på Solbergbanen. Det skulle gå helt til en time spilt, før Stabæk fikk økt ledelsen til 1-5, igjen ved Birgitte Taugbøl Kragset, denne gang etter en cornervariant. Etterhvert ble hjemmelaget slitne og i løpet av en 7 minutters periode fra 76. til 83. minutt fikk Stabæk satt inn 5 mål, så stillingen ble 1-10. Laginnsatsen var god for hjemmelaget i kveldens kamp. Bestemannspremien går dermed til hele laget.

Neste kamp er ikke før 26.1. mot Høvik på bortebane. Neste og siste hjemmekamp er 2.2. mot Ready.

Les liverapporten her

Solberg
1. Thea Trulsen
2. Andrea Hegg Riegels
3. Mia Kristine Aasand
5. Johanne Eystø
6. Ingvild Storli Hansen (1 assist)
7. Matilde Eystø
10. Ronja Rygg Thorvaldsen
11. Matilde Gommerud (1 mål)
12. Hedda Fjeldheim
14. Anneli Svalbjørg Pettersen
15. Erle Austdal Aabrekk

 

Andre nyheter