Thomas med status så langt

Hvordan føles det å være tilbake som trener, og nå som første gang kun trener og ikke spiller?
Veldig gøy og utfordrende å være tilbake som trener for Solberg, og ikke minst veldig annerledes nå som fokuset er kun som trener. Det å være spiller ved siden av en treneroppgave er jo utfordrende i den forstand at det kommer et punkt der spilleren må ta over og få tid og plass til forberedelser til trening og kamp. Nå kan jeg ha fullt fokus på treneroppgaven og det tror jeg vil være positivt.

Du har fått med deg Mathias Stavis som assistent, hvordan ser du på det?
Jeg ble veldig glad da Mathias takket ja til den rollen. Han kommer inn med masse nye ideer og er veldig strukturert og nøye med detaljer, i alt fra fra forberedelser til bandytekniske ting. Det ble klart for meg tidlig at vi er ganske like som trenere, vi har samme tankegang rundt spillestil og fokusområder vi ønsker å jobbe med. Mathias skal få et stort ansvar og få lov til å sette sitt preg på laget fra et trenerperspektiv også må han få tid til å være spiller samtidig.

Det er en del yngre spillere med på treningene nå, hvordan syns du de klarer seg?
De klarer seg helt strålende. Vi har hatt med oss mange helt fra april og synes de kommer inn og viser at de har noe her å gjøre. De trener godt, har gode holdninger, og de har masse bandykvalitet. Jeg synes det er gøy å jobbe med de.

Hvordan har barmarkssesongen vært?
Synes vi har hatt en god oppkjøring. Vi har vært en stor gruppe helt fra starten i april og dette har gjort kvaliteten god. Vi måtte vente lenge før vi fikk gå på is pga. kontaktrestriksjoner så barmarkssesongen ble forlenget av den grunn. Blir spennende å se hvordan det slår ut. Jeg tror det vil slå positivt ut for oss.

Hva tror du om sesongen som kommer?
Vi går en utfordrende sesong i møte. Håper at sesongen ikke blir for mye preget av pandemien som pågår iht. utsettelser av kamper og karantene på enkeltspillere i de ulike lag.Vi ønsker å fokusere på å utvikle vårt eget spill så får vi se hvor vi er når det nærmer seg sluttspill.

Hva kan publikum forvente seg av Solberg i år?
Publikumet i Solbergelva kan forvente et lag som fremstår med en klar plan på hvordan vi ønsker å spille.

Andre nyheter