Streaming av Eliteserien denne uka

Ullern – Ready, onsdag 16. desember kl. 18.40
Mjøndalen – Drammen fredag 18. desember fra kl. 18.40

Norsk Elitebandy kan tilby to lokalderby på nett denne uken. Onsdag er det Ullern – Ready, med sendestart kl. 18.40.Ullern må vinne for å holde kontakt med teten, mens Ready vil hevne sitt tap for Solberg og sikre seg at de holder teten i Eliteserien Produksjonsteam består denne gang av Knut Hole, teknikk, Stein Holo, produksjon, Arne Knutsen, kamera og Jørgen Styrmoe og Even Lübeck som kommentatorer.  

Kampen finner du her: https://youtu.be/nWKbWb37oFQ

NEB strømmer åpent på YouTube så det koster ikke noe å se kampen, og den er tilgjengelig uten noe abonnement. 

Mjøndalen -Drammen på ny
Buskerud-derbyet mellom Mjøndalen og Drammen ble avbrutt på grunn av været etter ca. 20 minutter sist fredag. Da var stillingen 1-1. Fredag 18. desember braker de sammen igjen for å spille denne viktige kampen. Sendingen fra Norsk Elitebandy starter kl. 18.40.

Kampen finner du her fra kl 18:40: https://youtu.be/DUjX6tW7g2c

Det er voksende interesse for å se bandy på nett. Smittevern begrenser hvor mange som kan se en kamp fra tribunen. På nett får man også tilgang til andre enn sitt lokale lag. Norsk Elitebandy tar sikte på å strømme kamper på nett slik at flest mulig klubber i Eliteserien og Dameserien kan få vist seg fram.  Norsk Elitebandy er en organisasjon for klubbene i Dameserien og Eliteserien i bandy.

Andre nyheter