Uavgjort mot Ullern

Solberg – Ullern 1-1 (1-0)
Solberg tok i mot Ullern i 2021s første kamp i herlig vintervær. Solberg uten Kristian Hagen som gikk av skadet 2.juledag mot Mjøndalen. Kampen begynte veldig forsiktig med to lag som kjente på hverandre. Ullern skapte den første store sjansen, men Ole Tobias Fevang reddet mesterlig fra Truls Larsen. Så fikk Solberg straffe da Eirik Bø Johnsen ble felt. Christopher Nålby gikk frem, men straffen gikk langt utenfor. Solberg fortsatte å skape sjanser etter straffa, men dårlig konsentrasjon i avslutningsøyeblikkene gjorde at det ikke ble uttelling. Etter 41 minutter kom scoringen etter en flott kontring. Emil Gulbrandsen satte i gang Mathias Stavis som avanserte og satte 1-0 med en isare i lengste. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0 til Solberg, noe som var fortjent etter spill og sjanser.

Solberg jubler for 1-0 rett før pause

Solberg tok styringen i 2. omgang og vasket frem ett par enorme sjanser det første kvarteret. Først kom Eirik Bø Johnsen fri på venstre, men Lars Askheim i Ullerns mål reddet mesterlig. Like etter ble Eirik Solberg helt ren, men Askheim avverger igjen med en feberredning. I denne perioden burde Solberg avgjort kampen, men Askheim holdt Ullern inne i kampen. Ullern kom noe mer med jo lenger kampen pågikk, og Marcus Lagerbäck hadde blant annet en corner som smalt i tverrliggeren. Det var et skremmeskudd for hva som skulle komme for noen minutter etterpå var Lagerbäck frempå igjen på en kontring. Skuddet hans fra 20 meter smalt oppe i krysset bak Ole Tobias Fevang i Solberg-målet og dermed var lagene like langt.

Martin Bjerkeset prøver seg, men Lars Askheim var i det umulige hjørnet i kveld

Det siste kvarteret prøvde Solberg å få til et trykk mot Ullern, men det ble med cornere og noen halvsjanser. Ullern virket faktisk farligere på de kontringene de fikk mot slutten. Lagene delte derfor på poengene i en noe seig og tung kamp. Solberg hadde masse sjanser til å avgjøre denne kampen, men tok ikke vare på de og ble siden straffet av Lagerbäck og Ullern.

Mathias Stavis prøver seg, men Ullern forsvarer seg bra

Solberg
1. Ole Tobias Fevang
5. Emil Gulbrandsen (1 assist)
9. Petter Moen
10. Simon Stavis
11. Øyvind Bø Johnsen
14. Lars Fredrik Olsen
18. Even Gamst
19. Eirik Solberg
21. Erik Fjeldheim
22. Eirik Bø Johnsen
23. Christopher Nålby
24. Martin Bjerkeset
26. Hermann Eriksen
27. Sondre Steiner
33. Stian Østvold
90. Mathias Stavis (1 mål)

SE KAMPEN I REPRISE UNDER