7 debutanter og 3-3 mot Ullevål

Solbergs damelag spilte søndag sin første treningskamp for sesongen og motstanden sto eliteseriekollegaen Ullevål for. Solberg med hele 7 debutanter i dag og et veldig ungt lag. Ullevål hadde dessverre ikke keeper med seg til Sverige så Solbergs to keepere Hedda Fjeldheim og Selin Sucu Klem sto hver sin omgang for Solberg og Ullevål. Begge keeperne klarte seg bra i begge omganger.

Solberg startet best og hadde mye av presset i starten av kampen. Men i stedet for uttelling for presset tok i stedet Ullevål ledelsen på corner. Like etter ble Susanne Agdestein spilt gjennom og etter å ha driblet Ullevåls siste forsvarer satte hun sikkert utligningen til 1-1. Solberg fortsatte det gode spillet og gikk også opp i 2-1 ved Johanne Eystø. Johanne driblet seg fri og satt ballen i hjørnet. Mot slutten av omgangen utlignet Ullevål til 2-2 etter at Solberg rotet med ballen i oppbyggingen. Johanne Eystø fikk et slag over håndleddet mot slutten av omgangen, men beit tennene sammen og fullførte kampen.

“Begge lag spilte veldig fysisk”

Hovedtrener Petter Moen

Johanne Eystø satte inn 2-1 for Solberg

Solberg gikk igjen opp i ledelsen i 2. omgang da Stine Amundsen fikk tak i ballen i feltet og vippet den i lengste hjørne. Gleden var kortvarig da Ullevål utlignet til 3-3 en stund etterpå. Ett innslag fra langt hold gikk helt gjennom og etter en retur fikk Ullevål ballen i mål. Solberg presset på for seiersmålet og fikk en kjempesjanse til det da Helene Marie Skaret ble felt i straffefeltet. Helene tok straffen selv, men Hedda Fjeldheim gjorde en kanonredning og dermed var fortsatt stillingen 3-3. Helt på tampen fikk Ullevål en kjempesjanse til å avgjøre kampen. Etter et innslag ble to Ullevål-spillere helt fri med Selin i Solberg-målet. Selin redder det første forsøket, mens returen blir satt i stanga. Dermed ebber kampen ut med uavgjort 3-3.

Solberg hadde med hele 7 debutanter: Selin Sucu Klem, Ela Demirørs, Cerine Ludvigsen Moen, Helene Marie Skaret, Ida Formo, Linnea Skaugen og Malin Røren Hellum. Alle 7 fikk skryt av trener Petter Moen for god innsats!