Alt du trenger å vite før 2. juledag!

Bandyens julaften nærmer seg med stormskritt og nytt av året er at både herrelaget og damelaget er i aksjon. Herrene møter som vanlig Mjøndalen og i år går kampen på Vassenga kl 13:00. Damene spiller hjemme mot NTNUI kl 16:00 så derfor rekker du begge kampene!

2. juledag har en lang tradisjon i Eikerbygdene siden den første kampen i 1982. Det har blitt spilt 37 kamper siden den gang og Solberg har vunnet 19 av de. Mjøndalen har 17 seiere, mens 1 kamp har endt uavgjort. Mjøndalen har 2 seiere på rad etter en lang periode med Solberg-dominans så nå er det på tide å ta tilbake tronen.

LES HELE HISTORIEN OM 2.JULEDAG HER

VIPPS
Bruk nummer 121298 for å kjøpe billett og handle i kiosken på Vassenga. Inngang koster 100 kr. Barn går gratis.

PUBLIKUM
Vi henstiller publikum fra Solberg å parkere ved tennisbanen og bruke inngangen fra den siden. Tribunen på vollen er delt i to, halvdelen mot Drammen er forbeholdt bortelagets supportere.

TV
Matchen sendes og du kan se den via vinduet nedenfor. Jonas Pettersson og Marius Austad kommenterer matchen med Andreas Askheim på indre bane.

LIVEBANDY
Får du ikke sett kampen kan du følge den live i tekstform. FØLG KAMPEN HER.

Damene har fått en litt trå start på Dameserien og trenger poeng mot et NTNUI som spiller sin første kamp for sesongen. NTNUI er et godt lag med mange landslagsspillere så her blir det helt klart en severdig og morsom kamp.

GENERELL INFO
Kafeterian er åpen og i pausen kan du se høydepunkter fra 1. omgang på storskjerm. Inngang er gratis.

TV

Kampen sendes live og du kan se den i vinduet nedenfor. Marius Austad og Ruth Eline Borge kommenterer kampen.

LIVEBANDY
Får du ikke sett kampen kan du følge den live i tekstform. FØLG KAMPEN HER.