Damelaget søker spillere

Damelaget søker jenter som ønsker å spille bandy, og samtidig vil være en del av vår sosiale gruppe. Vi er en gjeng som har det mye gøy sammen, både på trening og utenfor. Har du lyst til å bli med i gjengen så ta kontakt med Petter Moen 92975244 eller Helge Moen 47701400.

Litt om sesongen
Bandysesongen på is starter som regel i hockeyhaller fra september, før vi kommer ut på stor is i oktober/november. Vi er også på treningsleir i Sverige i september/oktober avhengige av hvilke haller som er ledige. Seriestart er i november, og siste serierunde er i februar før et eventuelt sluttspill. Dameserien avsluttes med finale i mars for de to lagene som klarer å komme seg dit. Når isen går igjen er det fullt fokus på barmarksøkter der vi kjører fokus på mye spenst og skadeforebyggende øvelser. Vi har også egen skuddrange i klubben som vi bruker mange timer på.

Det er ikke kun trening som er viktig for oss, men også å skape en sosial gruppe som kan ha det mye gøy sammen. Vi pleier derfor å starte hver sesong med et kick-off der det både er trening og morsomme aktiviteter. Treningsleiren til Sverige er også noe vi syntes er veldig viktig å gjøre for det sosiale. Vi arrangerer julebord og 1-2 bandypuber på utvalgte hjemmekamper. Som et siste punktum på sesongen så har vi en avslutning der vi har diverse kåringer og ikke minst oppsummerer sesongen som har vært.

Håper du har lyst til å bli med oss fremover i denne flotte gjengen.