Eirik Lunden gjør comeback!

Hvordan føles det å være tilbake?
Det kjennes veldig godt å endelig være i gang igjen, samtidig er det jo veldig godt å være en del av spillergruppa. Har gledet meg en stund nå til å endelig kunne herje litt på isen igjen, så er fint at dagen endelig har kommet!

Har du sett mange kamper mens du har vært borte?
Selvom jeg ikke har vært på isen i det siste selv, så har det vært veldig underholdende å følge med. Jeg har prøvd å få med meg hjemmekampene og i tillegg har jeg sett på YouTube-sendingene. Så jeg har så absolutt fått med meg kampene!

Hvordan har opptreningen gått i sommer?
Kroppen har naturligvis merket på økningen i treningsmengde, sammenlignet med det jeg har vært vandt til. Men føler tilpasningen går overraskende bra! Spillerne på laget er dedikerte og trener hardt, så det er godt å kunne trene med et lag som har felles mål om å pushe grenser. Jeg er positiv til treningen og har tro på at jeg kan komme på samme nivå om ikke så altfor lenge.

Hva tror du om lagets sjanser i kommende sesong?
Har veldig troen på hva laget har å by på i år, alle trener beinhardt frem mot seriestart. Spillet satt ikke helt med en gang i fjor, men etter det jeg så med avslutningen på sesongen så mener jeg det er greit å ha en del forhåpninger. Jeg har hvertfall veldig lyst på å bli norgesmester og regner med de andre også vil forsvare den tittelen.

Du spilte deg inn på landslaget før du tok en pause. Er det en målsetning å komme seg inn i landslagstroppen igjen?
Prioriteringen min nå er å spille meg inn på laget igjen. Personlig tenker jeg det er smart å ta én ting av gangen, og ønsker derfor å fokusere fullt og helt på laget i førsteomgang. Dermed er ikke landslagsspill i planene mine akkurat nå.

Du har spilt i mange posisjoner før, men fikk ditt store gjennombrudd som back. Er det som back du ser deg selv?
Det stemmer. Har testet ut mange forskjellige posisjoner, men den offensive back-rollen er noe jeg syns har passet meg aller best. Hvor jeg ender opp på banen får tiden vise, kanskje det overraskes med en ny plass.

 

Eirik kommer til å spille med sin gamle drakt nr 16.