“Kommende sesong blir veldig spennende”

Vi tok en prat med damelagets forsvarsbauta Ronja Thorvaldsen om hennes tanker noen måneder før seriestart.

Hvordan var sesongen i fjor?
Sesongen i fjor var veldig god. Vi gjorde store fremskritt og utviklet oss på flere områder. Jeg tror vi sjokkerte oss selv litt med hvordan det gikk, men jeg er jo veldig fornøyd. Vi kom veldig godt sammen som en lag og hadde det gøy, både på og utenfor banen

Hva tror du om kommende sesong?
Kommende sesong blir veldig spennende, vi har jo fått noen nye spillere samtidig som noen har forsvunnet. Men jeg har stor tro på at vi skal være med å kjempe i toppen i år også. Vi startet jo med egentrening og barmark nesten rett etter sesongslutt, så jeg tror vi er på god vei til å blir klare for sesongen.

Hva vil du fokusere på for å bli enda bedre?
Jeg tror jeg vil fokusere litt på detaljene, det å være mer presise i pasningsspillet vårt, kanskje bruke litt ekstra tid, se opp og se hvor vi har de rundt oss. Vi kan alltids jobbe mer med kommunikasjonen vår ute på banen, snakke sammen og si ifra hvor vi er. Men tror det viktigste blir å fokusere på at alle har det bra og føler seg trygge i laget.