Kristian Hagen ny kaptein

Etter at vår mangeårige kaptein Petter Moen la skøytene på hylla etter forrige sesong har kapteinsbindet vært ledig. Som mange la merke til i helgens kamper så var Kristian Hagen kaptein for laget. Og sånn blir det også fremover i årets sesong. Hagen er utnevnt som permanent kaptein.

Gratulerer med utnevnelsen som kaptein, hva tenkte du om det da du ble spurt?
Tusen takk. Utrolig artig å kunne være kaptein for Solberg, dette er noe jeg setter høyt. Tenkte egentlig ikke så mye annet at dette var noe jeg hadde lyst til og da er det bare å kjøre. En fin utfordring for meg personlig og som gruppe da Petter har vært en fremragende kaptein i så mange år.

Hvordan ser du deg selv som kaptein?
Jeg er en som tar en god del plass i garderoben, med både det jeg kan av bandy og den generelle garderobenpraten, som kanskje ikke alltid har noe med bandy å gjøre. På banen er jeg kanskje ikke så aktiv, men dette er noe jeg får jobbe med under sesongen.

Hva syns du er viktig å bidra med som kaptein?
Viktig å bidra med godt humør, gå foran med gode holdinger og rett og slett være en leder på og utenfor banen. Ta vare på de yngre og hjelpe de så godt det går.

Du var fantastisk bra i helgens cup, har selvtilliten økt etter at du fikk bindet
Haha, nei vil nok ikke si at det var kapteinsbindet som gjorde at det gikk bra i helgen, men vi var en gruppe som var veldig spillesugne og jobba hardt med det vi hadde planlagt på forhånd. 

Hva syns du om lagets innsats i helgen?
Mye som ikke sitter helt enda, men veldig mye positivt vi kan ta med fra denne helgen. Synd med tap i finalen, men alt i alt så var dette en veldig vellykket helg for oss. 

Hva tenker du om fortsettelsen?
Nå får vi to gode uker med trening, før vi skal avgårde på ny cup. Der vil vi nok møte litt bedre motstand, så da får vi testet oss sikkelig.