Legender legger skøytene på hylla

Thomas Moen, Stian Østvold, Lars Fredrik Olsen og Tommy Solberg legger skøytene på hylla. Fire spillere som har spilt i en årrekke og har bidratt ekstremt gjennom flere tiår og de vil bli savnet.

THOMAS MOEN
En av Norges beste bandyspillere gjennom tidene. Debuterte tidlig på 90-tallet (!) og vært gjennom flere perioder som trener og spillende trener i tillegg. Har 8 sesonger i svensk bandy med Boltic og Villa bak seg. 77 landskamper for Norge. Har vunnet 2 NM-gull og 6 seriegull for Solberg. Endte på 547 kamper for Solberg.

STIAN ØSTVOLD
Keeper som debuterte på 90-tallet. Vunnet 3 NM-gull og 5 seriegull. Landslagskeeper i både bandy og innebandy. Kommer til å fortsette i en eller annen rolle rundt keeperne neste sesong. Endte på 540 kamper for Solberg.

LARS FREDRIK OLSEN
En av Norges beste midtbanespillere på sitt beste. En defensiv midtbane med enorm arbeidskapasitet. Vunnet 2 NM-gull og 5 seriegull. 13 landskamper for Norge og endte på 436 kamper for Solberg.

TOMMY SOLBERG
Back fra Solbergs gode 93-årgang. Slitt enormt med skader de siste sesongene. 1 NM-gull og 2 seriegull. Endte på 230 kamper for Solberg.