Nye talenter får sjansen

Før årets sesong er vi så heldige at det kommer opp flere spillere fra egen jr-avdeling til vårt damelag i Eliteserien. De tre siste sesongene har det til sammen kommet opp to spillere. Nå får vi opp fire, kanskje fem. De fire sikre er Cerine Ludvigsen Moen, Ela Demirørs, Helene Marie Skaret og Ida Formo. Den femte mulige spilleren er Ella Ovidia Granheim Falkenhaug, som for tiden fokuserer på fotball. Vi håper hun blir med oss utover høsten og vil da eventuelt komme tilbake med nyhet om det.

CERINE LUDVIGSEN MOEN
Cerine er en forsvarsspiller som er uredd, taklingssterk og en skikkelig vinnerskalle. Eplet faller ikke langt fra stammen, og hun blir 4. generasjon bandyspiller fra Moen-slekta.

ELA DEMIRØRS
Ela er en allround spiller som gjør oppgavene hun blir satt til, uansett hvor hun spiller på banen. Hun har et godt skudd og en egen evne til å få med seg ballen i trengte situasjoner.

HELENE MARIE SKARET
Helene spiller stort sett i offensive posisjoner, og hennes styrker er høy fart og et godt skudd. En notorisk målscorer.

IDA FORMO
Ida har spilt mye på midtbanen og half, har god spilleforståelse og stort sett en finger med i alle angrep. Innehar også et godt skudd og stor arbeidskapasitet.

Jentene kommer fra småjentelaget som vant interkretsserien i fjor. Overgangen til dameserien kan bli tøff, men det er godt med friskt blod inn i damestallen. For trenerteamet kan det bli en utfordring å holde de unges motivasjon oppe, hvis de nå skulle møte litt motgang. Vi vil komme tilbake med nyheter om andre nye spillere og spillere som fortsetter utover sommeren.