Petter før kampen mot NTNUI

Hva er status foran dagens kamp?
Vi har hatt noen uker nå uten noe særlig is da vi selvfølgelig som alle andre forventet at isen på banen skulle ha vært oppe, men på tross av dette har vi fått gjennomført mange gode økter. Vi har variert mellom forskjellige typer barmaksøkter, og har også spilt innebandy. Stemningen i gruppa er god og vi gleder oss til å komme oss på is for første gang på Solbergbanen hjemme i dag.

Vi ser det har vært litt skriverier i sosiale medier om at Solberg ikke ønsker å spille 9er mot NTNUI som kommer med 9 spillere til dagens kamp. Kan du forklare litt rundt det?
Det kan jeg gjerne. Jeg skjønner absolutt frustrasjonen fra spillerne i NTNUI som kommer ned til Østlandet og skal gjennomføre 2 kamper med 9 spillere. Det som det ikke skrives om er det arbeidet som Solberg og jentene våre har lagt ned i forkant av denne sesongen. Vi har jobbet hardt med rekruttering noe som gjør at stallen vår er nå 19 spillere. Vi har hatt spillermøter, treningssamlinger og treningstur til Sverige der vi har drillet taktikk og pratet med jentene om spillernes posisjoner. Bør vi da kaste arbeidet fra de siste 6 måneder til side for at NTNUI ikke klarer å stille flere spillere en 9? Det mener i hvert fall ikke vi i Solberg. Når det er sagt så var det ingen lett avgjørelse som ble tatt. Vi har pratet om dette internt i klubben, vi har pratet med NTNUI og deres styre. Vi har pratet med forbundet om deres innstilling i saken, og vi har sjekket med Stabæk som NTNUI møter på søndag også med 11 spillere. Når det er sagt så er NTNUI med 9 eller 11 spillere et meget godt lag, med flere landslagsaktuelle spillere. Vi gleder oss til å ta de imot på Solbergbanen og håper så mange som mulig vil komme å se på denne kampen en lørdags ettermiddag.

Vel møtt!

Kampen kan følges live her