Rapport:
Drammen 0-3 Solberg

På en litt regntung is så er det en førsteomgang som er ganske jevnspilt. Vi tar ledelsen etter et mønsterangrep som startet helt bak fra vår målvakt Hedda i det 32 minutt. Hun tar et utkast til Mia på vår høyre side som raider helt ned til dødlinja før hun legger ballen inn foran mål til Ela som setter ballen trygt i mål. Drammen presser på etter dette målet og har flere sjanser på corner før pause som blir avverget. Helt på tampen av 1.omgang får vi et innslag midt på Drammen sin halvdel som Ida kliner i krysset. 0-2 til Solberg til pause. Oppsummert en meget sterk defensiv omgang av Solberg, og to flotte mål.

I andre omgang starter vi best da Helene kommer fri alene med Drammen sin keeper allerede etter ett minutt, men etter en fantomredning bli det kun corner til Solberg. Etter 71 minutter får vi nok et innslag midt på Drammen sin halvdel som Ida dunker inn på mål. Ballen går via en Drammenskølle før ballen havner i mål. Selvmål og 0-3 til Solberg. Vi fortsetter den sterke defensiven ut omgangen og årets første seier er et faktum. Det at vi også klarer å holde nullen mot et sterkt Drammenslag gjør godt for selvtilliten og viser at det vi har jobbet med de siste månedene begynner å vise seg. Det er stor glede i garderoben etter kamp da mange av jentene ikke husker siste gang de vant en kamp, og noen har aldri vunnet en kamp på seniornivå med damelaget. Denne kampen skal vi være stolte av, og nå skal vi jobbe knallhardt for å være klare til å ta i mot Ready til årets første offisielle hjemmekamp på Solbergbanen tirsdag 6.12. Håper å se dere alle der for å heie fram jentene våre!