Drammen 4-6 Solberg

Etter 4-4 mot Stabæk i serieåpningen var det klart for bortekamp mot Drammen. Solberg stilte samme lag som sist og uheldigvis var det også samme vær som sist. Drammen startet med ballen og etter en langball fikk Mathias Farnes drømmeläge midt foran mål og satte 1-0 allerede etter 50 sekunder. En drømmestart for Drammen. Men Solberg tok straks over styringen på kampen og etter noen halvsjanser og noen cornere kom utligningen da Emil Gulbrandsen fikk kanontreff på en corner fra venstre. Og like etter var Gulbrandsen frempå igjen med en fantastisk pasning gjennom til Sondre Kristoffersen  som dunket inn 2-1 bak Oliver Hereta i Drammens mål. Solberg fortsatte å dominere kampen og Kristoffersen fikk to bra muligheter til å øke ledelsen, men Hereta sto i veien. Men etter 27 minutter fikk Kristoffersen uttelling da han ble spilt i gjennom av Gulbrandsen igjen. Alene med Hereta var han sikker og økte til 3-1. Solberg hadde ballen mye og dominerte kampen. Drammen skapte noen cornere, men ble veldig tynne i angrep. Men på en av cornerne fikk de til slutt uttelling da Even Thiseth satte reduseringen til 2-3 på omgangens siste skudd. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-3 til Solberg, noe som var i underkant  i forhold til spill og sjanser.

Sondre Kristoffersen fortsetter å score

Solberg fortsatte spillet fra 1. omgang og etter 10 minutter økte Øyvind Bø Johnsen til 4-2 da han fikk knalltreff på en corner fra venstre. Ballen føk i nettaket bak en utspilt Hereta. Like etter fikk Drammen uttelling på en corner igjen ved Marius Mørch Andersen. Morten Engen skjøt corneren, men Ole Tobias Fevang reddet forsøket. Mørch Andersen var frempå på returen og satte inn 3-4. Drammen var hete nå og etter 62 minutter fikk Thomas Stærkeby gå hele veien alene og sette inn utligningen til 4-4 og plutselig var en trygg ledelse spist opp. Etter 76 minutter får Kristoffersen en kjempesjanse etter flott forarbeid fra Nålby, men skuddet går utenfor. Like etter sendte Gulbrandsen Solberg i føringen igjen på et langskudd. Helt på tampen avgjør Kristoffersen kampen for Solberg med en styring på pasning fra Nålby.

Alt i alt en stabil bortekamp av Solberg under vanskeligere forhold. Laget burde avgjort kampen i 1. omgang der de var dominerende. Allikevel sterkt å avgjøre kampen etter at Drammen kom tilbake til 4-4. Emil Gulbrandsen og Sondre Kristoffersen var de beste hos Solberg i dagens kamp.

Nå venter Ullevål hjemme på onsdag kl 19:00.