Rapport:
Drammen 5-3 Solberg

Vi møtte Drammen denne tirsdagskvelden på Marienlyst. Forholdene var fine og isen var blank. Vi hadde møtt Drammen allerede forrige lørdag og vi gikk da seirende ut med 7-1 seier.

I likhet med sist kamp var det Drammen som kom best ut av blokka med mål allerede etter 6 minutter. Det er Kaja Ranum Vedal som fyrer av et skudd mellom en rekke forsvarspillere fra Solberg og inn i hjørnet. Drammen fortsatte sitt gode press og var klart mer på hugget en Solberg og skapte både cornere og flere gode sjanser. Etter 26 spilte minutter går Drammen opp til 2-0 ved Lene Aamodt som får ballen etter et balltap på egen banehalvdel av Solberg. Kun få minutter etterpå er Lene Aamodt nok en gang på farten og setter 3-0 til Drammen som også blir pauseresultatet. En omgang Drammen var soleklart bedre enn Solberg.

Andre omgang er kun minuttet gammel da Martine Døhlen Holm fyrer fra distanse og inn i hjørnet bak målvakten. Stillingen er 3-1 og vi øyner et håp i det fjerne. Vi fortsetter å presse på nå og skaper flere cornere og gode sjanser. Etter et skudd fra distanse dukker Andrea Hegg Riegels opp på en retur og stillingen er 3-2 etter 58 spilte minutter. Dessverre fører nok et balltap på egen halvdel til at Lene Aamodt fosser mot Solbergforsvaret. Hun gjør ingen feil og legger på til 4-2 til Drammen. Samme situasjon oppstår etter 75 spilte minutter, balltap til Lene Aamodt som drar av Solberg-forsvaret og setter ballen bak Selin Sucu Klem til 5-2. Vi gir fortsatt ikke opp og får nok en gang blod på tann i det 81 minutt da Johanne Eystø kjemper inn en ball etter mye frem og tilbake i Drammen sitt forsvar. Stillingen er da 5-3. Håpet stiger enda mer da vi får straffe i det 83 minutt, men dessverre for oss så redder Drammen sin målvakt Juliane Kortvedt mesterlig ballen som var på vei mot nettaket. Kampen ebber ut med stillingen 5-3 og vi gratulerer Drammen med seieren. Kampens store spiller var Lene Aamodt som gjorde fire mål uten assist.

DRAMMEN – SOLBERG 5-3 (3-0)
1-0: Kaja Ranum Vedal
2-0: Lene Aamodt
3-0: Lene Aamodt
3-1: Martine Døhlen Holm (Ida Edland Formo)
3-2: Andrea Riegels
4-2: Lene Aamodt
5-2: Lene Aamodt
5-3: Johanne Eystø

CORNERE
Drammen: 10
Solberg: 8

UTVISNINGER
Drammen: 20 min
Solberg: 30 min

Solbergs lag
1. Merethe Amundsen
2. Andrea Riegels (1 mål)
4. Ela Demirørs
5. Johanne Eystø (1 mål)
6. Susanne Agdestein
7. Matilde Eystø
8. Helle Berntsen-Lillejord
9. Martine Døhlen Holm (1 mål)
10. Ronja Thorvaldsen
11. Matilde Gommerud
12. Ragnhild Heintz
13. Stine Amundsen
14. Hedda Fjeldheim
16. Ida Edland Formo (1 assist)
91. Helene Marie Skaret
99. Selin Sucu Klem