Rapport: Finspång 3-2 Solberg

Etter tapet mot Falu BS var det nødvendig for Solberg å slå Finspång for å ha muligheten til semifinale. Thomas Moen var ute med en liten skade så Kristian Hagen tok plass på høyrehalfen fra start. Sondre Steiner kom inn i troppen. Hele 1. omgang var rotete og svak fra Solbergs side. Laget kom aldri ordentlig i gang og Finspång var de som skapte farlighetene. Etter 7 minutter kom 1-0 og det var Arvid Larsson Niberius som banket ballen i nettaket på corner. 2-0 kom 5 minutter senere da Mårten Pousette fikk gå helt alene over hele banen før han avsluttet med et skudd i nærmeste hjørne. Solberg slet med å skape de store farlighetene, men fikk en mulighet inn i kampen da Eirik Lunden ble felt da Simon Westerdal ga en retur på Martin Bjerkesets avslutning. Dommerne dømte straffe og denne satte Sondre Kristoffersen kontant i mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-1 til Finspång.

Eirik Bø Johnsen gjorde en bra match, men ble mye alene

I 2.omgang ble Solberg mer offensive og gikk høyere opp i banen uten å spille noe særlig bedre enn i 1. omgang. Men det ble skapt flere sjanser, mest på gode enkeltmannsprestasjoner. Allikevel var det Finspång som satte neste scoring da Elias Werme fikk stå helt umarkert på bakerste stolpe og kunne enkelt sette inn 3-1 for Finspång. Solberg presset på for flere mål, men Westerdal sto en bra kamp og reddet det som kom. Helt på tampen måtte han dog kapitulere da Lars Fredrik Olsen spilte et frislag kjapt til Sondre Kristoffersen som sikkert satte ballen i mål alene med Westerdal. Solberg prøvde forgjeves å utligne, men Finspång holdt unna og sikret seieren og 2.plassen i gruppa.

En svak kamp av Solberg som nå blir nr 3 i gruppa. Neste motstander og klokkeslett blir klart i løpet av ettermiddagen, hold utkikk på nettsidene og sosiale medier for mer informasjon.

SOLBERG – FINSPÅNG 2-3 (1-2)
0-1: Arvid Larsson Tiberius (Rasmus Tell)
0-2: Mårten Pousette
1-2: Sondre Kristoffersen
1-3: Elias Werme (Mårten Pousette)
2-3: Sondre Kristoffersen (Lars Fredrik Olsen)

CORNERE
7-6

UTVISNINGER
Solberg: 6 min
Finspång: 18 min

Solbergs lag
1. Ole Tobias Fevang
2. Lars Erik Grøtterud
7. Sondre Kristoffersen (2 mål)
8. Kristoffer Hellum
11. Øyvind Bø Johnsen
15. Lars Fredrik Olsen (1 assist)
16. Eirik Lunden
17. Kristian Hagen
19. Eirik Solberg
21. Erik Fjeldheim
22. Eirik Bø Johnsen
23. Christopher Nålby
24. Martin Bjerkeset
26. Hermann Eriksen
27. Sondre Steiner
33. Stian Østvold