Høvik 2-1 Solberg

Vi dro til Høvikbanen denne dagen for å møte Høvik. Vi møtte de sist i treningskamp før sesongen startet og da vant vi knepent 1-0. Alt lå til rette for en jevn kamp. Når vi ankom selve banen var dessverre ingen garderober tilgjengelige verken for oss eller for dommere. Her var det flere kamper i gang for yngre lag og tydeligvis informasjon gitt til disse at her skulle det spilles kamp i dag. Dette løste seg til slutt ved at noen fra Høvik kom å kastet ut alt tøy slik at jentene våre kunne få skifte før kamp. Garderoben derimot så ut som en slagmark av matrester og gammel teip. Her må Høvik skjerpe seg!! Skal vi heve nivået på norsk damebandy så må det gjøres i alle ledd, også i forberedelser til kampdagene.

Når kampen endelig var i gang var det Høvik som kom best i gang, og skapte et par cornere uten at det ble omsatt i noe mål. Derimot var det Solberg som fikk hull på byllen først ved Helene Marie Skaret. Hun vinner ballen høyt i banen, før hun fyrer fra distanse. Ballen går i nettaket og stillingen er 0-1. Utover omgangen går spillet litt frem og tilbake, med gode sjanser til begge lag. Høvik reduserer etter 25 spilte minutter etter et selvmål. Det var et innslag og mye dueller i forkant av situasjon, men målet oppstår etter et skudd som endrer retningen via en Solberg-spiller. Høvik er stadig frempå og klarer å skaffe seg mange cornere, men ingen mål før vi går til pause med stillingen 1-1.

I andre omgang starter ganske lik som første med flere sjanser til begge lag både i oppbyggende spill og på cornere. Det blir også ganske fysisk spill utpå der noe som resulterer i at både Solberg og Høvik har spillere som må forlate banen. For vår del må Ragnhild Heintz avslutte kampen tidlig da hun får en skulder ut av ledd. Det er ingen av lagene som makter å få hull på byllen før Andra Aslaksen scorer 2-1-målet for Høvik etter 40 spilte minutter. Etter dette presser Solberg veldig på mot slutten av kampen, men kampen ender 2-1 til Høvik.

Vi takker Høvik for kampen og gleder oss til neste møte på Solbergbanen.

HØVIK – SOLBERG 2-1 (1-1)
0-1: Helene Skaret
1-1: Selvmål
2-1: Andrea Aslaksen