Rapport:
LAIK 6-1 Solberg

Solberg dro i gang treningskampene med kamp i Lidköping mot Lidköpings AIK, en tøff åpning på treningsmatchene mot et lag som har vært på stor is i halvannen måned allerede. Solberg stilte tilnærmet fullt lag, eneste fravær var toppscorer Sondre Kristoffersen. Med en del nye posisjoner på flere spillere ble det en tøff start på kampen. Allerede etter 50 sekunder tok LAIK ledelsen ved Hampus Pettersson. Solberg ble veldig lave i defensiven i starten og LAIK dominerte fra start. Sakte, men sikkert jobbet Solberg seg inn i kampen og skapte noen sjanser og en del cornere uten uttelling. Herfra og ut omgangen var det ganske jevnt i banespillet. Etter ca en halvtime doblet Olle Andersson for LAIK på corner, ett resultat som sto seg ut omgangen. En helt grei omgang av Solberg som kom mer og mer inn i spillet jo lengre omgangen varte.

LAIK økte til 3-0 etter ca 55 minutter ved Viggo Olofsson og etter ca en times spill begynte Solberg å merke at det var første kampen på stor is for sesongen. Det ble mye en og en offensivt og laget begynte å slite mer defensivt mot et bra LAIK. 4-0 kom etter etter 65 minutter ved Gustav Nygren før Solberg reduserte på en corner ved Eirik Solberg etter 74 minutter. LAIK pyntet på resultatet to ganger mot slutten, først ved Jacob Ögren før Viggo Olofsson fastsatte sluttresultatet til 6-1 på straffe på overtid.

En kamp helt på det jevne av Solberg, men vanskelig å dra noen konklusjoner ut av den første kampen på stor is mot en motstand som hadde flere kamper og halvannen måned med trening bak seg. Nå blir det tilbake på rink noen uker før cupen i Västerås i månedsskiftet september/oktober.