Rapport: NTNUI 4-4 Solberg

Etter en tøff start fra begge lag der NTNUI har mye ball og presser på et samlet Solberg får vi første målet etter et solroraid av Mia. Hun mottar ballen 10 meter inn på NTNUI sin venstre kant og drar av 4 spillere før hun vipper ballen til venstre for keeper. Et fantastisk mål og sesongens første for Solberg og Mia. Mot slutten av omgangen får Follesø ballen spilt opp midt på Solbergs halvdel der hun drar av to spillere og skyter kontant i mål fra ca 17 meter. Det står da 1-1 til pause.

Kun tre minutter etter pausen så legger Follesø på til 2-1 etter en grov feilpasning i eget forsvar som gjør at hun er alene med en sjanseløs Hedda. Etter 6 minutter spilt av andre omgang reduserer vi med et frislag fra Susanne fra 25 meter. Når det er 12 minutter spilt av andre omgang får Solberg corner som Follesø bryter på egen 17 meter. Hun raider da igjennom et uorganisert forsvar og scorer 3-2 målet for NTNUI. Det er da Follesø sin tredje for dagen. Etter 28 minutter spilt blir Ida felt etter et soloraid mot et samlet NTNUI. Ida tar frislaget selv fra 30 meter og dunker den utagbart oppe i høyre kryss et fantastisk mål og det aller første for Ida på seniornivå. Det står da 3-3. Så kort tid etter dette vinner Matilde G ballen på egen halvdel og spiller opp Susanne. Susanne drar seg forbi en spiller og sender den i retning av Matilde G igjen, men Mathilde slipper ballen videre til Helene som kommer i fart bakfra. Hun kommer meget skrått på keeper, men klarer likevel å lure den forbi. Dette var også Helene sitt første mål på seniornivå, og det står nå 3-4 til Solberg. NTNUI klarer likevel å utligne på slutten av kampen til 4-4. Follesø spiller hovedrollen igjen da hun drar seg forbi flere Solbergspillere for å vippe den mot nettaket. Hedda gjør en redning, ut mot vår venstrekant, men da kommer Bustgaard å vinner returen og skyter ballen kontant i mål. Matchen ender 4-4.

Kampen oppsummert så er vi ganske fornøyd med utfallet av kampen. Det ble en meget tøff og jevn kamp noe jeg tror publikum som hadde tatt turen til Solbergbanen satt meget stor pris på. Hedda gjør en meget god kamp bak i buret, og hele resten av laget legger ned en meget bra jobb i den defensive delen av spillet. Offensivt har vi mye å jobbe med, men når vi nesten ikke har vært på stor is så er det kanskje ikke så rart. Syntes også at det er meget gøy at det er to debutanter for året som tegner seg på scoringslista. Takker NTNUI for en velspilt kamp og ønsker de lykke til i morgen mot Stabæk!