NTNUI 7-3 Solberg

Da var det endelig duket for første semifinale som skulle spilles på Rud Hauger idrettspark mot NTNUI. Det var ganske sterk sol noe isen bar litt preg av, men ellers fine forhold.

NTNUI startet best og skapte flere cornere fra start, men klarte ikke å få uttelling. Etter 16 minutter spilt blir vi en mindre på banen da Martine Døhlen Holm får en utvisning. Umiddelbart etter dette får NTNUI sitt første mål ved Laura Andresen Follesø, assistert av Christine Bustgaard. I det 19 minutt får vi nok en utvisning ved Martine Døhlen Holm, og NTNUI utnytter også dette overtallet godt. Under et minutt etter utvisningen ligger ballen på nytt i vårt mål til stillingen 2-0. Det var også Laura Andresen Follesø denne gangen, assist av Anette Wiken Lund. Etter 32 minutter går NTNUI opp til 3-0 på corner ved Sara Ebbing Hansen, assistert av Marthe Røren Hellum. Etter 36 minutter er det Molly Johansson sin tur til å legge på til 4-0 og også hun ble assistert av Anette Wiken Lund. I det 38 minutt er det nok en gang Laura Andresen Follesø som scorer på et langskudd, og hun blir assistert av Julie Storvik. Dette blir også pauseresultatet i an omgang der Solberg ikke har klart å skape noe særlig eget spill.

Kun to minutter spilt av andre omgang da Ida Edland Formo setter fart på venstresiden og skyter et langskudd mot mål. Den går rett i kassa og stillingen er 5-1. Når får Solberg litt mer håp og vi klarer å komme litt høyere i banen. Vi skaper flere cornere, men får ikke uttelling. I det 54 minutt får vi et frislag ganske høyt i banen, og Ida Edland Formo skyter nok en gang på mål og ballen går nok en gang inn. Stillingen er 5-2 og det er litt liv i kampen igjen. I det 60 minutt kommer dessverre nok en gang Laura Andresen Follesø igjennom forsvaret og setter ballen i mål alene med keeper. Hun ble assistert av Anette Wiken Lund, hennes tredje assist for dagen. Etter 68 spilte minutter er det Laura Andresen Follesø som nok en gang krangler seg igjennom forsvaret. Selin gjør en redning, men ballen ruller allikevel såvidt over linja og stillingen er 7-2. I det 78 minutt utligner Solberg igjen til 7-3. Også denne gangen på frislag ved Helle Berntsen-Lillejord og assist ved Stine Amundsen. Dette blir også sluttresultatet.

Oppsummert en meget dårlig start på kampen for Solberg som gjør at det vanskelig for oss. Vi vinner andre omgang som selvfølgelig er positivt, men i morgen må vi se en helt annen innsats fra start. Håper så mange som mulig kan komme å støtte oss på Solbergbanen!

NTNUI – SOLBERG 7-3 (5-0)
1-0: Laura Follesø (Christine Bustgaard)
2-0: Laura Follesø (Anette Wiken Lund)
3-0: Sara Ebbing Hansen (Marthe Røren Hellum)
4-0: Molly Johansson (Anette Wiken Lund)
5-0: Laura Follesø (Julie Storvik)
5-1: Ida Edland Formo
5-2: Ida Edland Formo