Ready 2-0 Solberg

En tirsdag kveld gikk ferden inn til Gressbanen for å møte serieleder Ready. Desverre hadde vi fått noen forfall til kampen som gjorde at vi var noe redusert. Første omgang gikk meget bra for vår del og vi klarte å følge planen vi hadde satt for oss med å være tette i defensiven. Ready var gode og var frempå flere ganger, men vi holder stand ut hele omgangen.

I andre omgang får Ready hull på byllen etter 5 minutter noe heldig da vi klarerer i Ready sin spiller og inn i eget mål. 2-0 kommer like etterpå da Ready får straffe. Straffen går i stanga, men Ready er først på returen og setter ballen enkelt i mål. Halveis ut i andre omgang får vi mer dreis på eget spill og begynner å sette litt press på Ready. Vi har noen cornere som blir reddet på streken, flere gode redninger av Karen Solem Knutsen og også et skudd i tverligger. Dessverre for oss ender kampen 2-0. Vi takker Ready for en god match.

READY – SOLBERG 2-0 (0-0)
1-0: Ina Kim Dahl (Ella Møllhausen)
2-0: Mina Cecilie Melbye