Ready 4-3 Solberg

Søndag ettermiddag var det klart for tredje kvartfinale mellom Ready og Solberg, en kamp Solberg måtte vinne for å holde liv i kvartfinaleserien. Sondre Kristoffersen var fortsatt ute, i tillegg var Eirik Solberg ute med lysketrøbbel som han pådro seg sist kamp. Arne Martin Sørlie kom inn i laget. Det snødde bra i Oslo denne søndagen og det satte naturligvis sitt preg på denne kampen.

Solberg åpnet best og skapte to cornere helt i starten, men fikk uttelling på disse. I stedet var det Ready som skulle ta ledelsen 1-0 etter 11 minutter. Elias Lövstedt tok et kjapt frislag til en helt fri Gustav Eriksson. Ole Tobias Fevang reddet Erikssons forsøk, men Martin Dregler satte returen i mål. Like etter dunket Martin Bjerkeset inn 1-1 på en corner fra venstre og det var balanse i regnskapet.

Martin Bjerkeset utlignet til 1-1

Etterhvert ble det mer og mer langballer fra begge lag og Solberg virket litt farligere enn hjemmelaget og skapte litt flere situasjoner foran Christoffer Andersen-Gott i Readys mål. Allikevel var det Ready som igjen skulle ta ledelsen da Gustav Eriksson snappet opp en ball og scorte fra skrått hold. En typisk goalgetter-scoring. Rett før pause kom dagens flotteste scoring da Emil Gulbrandsen fikk fulltreff på hel volley fra 20 meter. Ballen føk inn i nettet bak Andersen-Gott og dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-2.

Emil Gulbrandsen med lekker scoring

I 2. omgang snødde det tettere og det var spenning og nerve hele veien. Spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Omgangens første mål sto Ready for da de midt i en god Solberg-periode gikk opp til 3-2. Solberg misset på en ball som gjorde at Gustav Eriksson ble helt fri med Ole Tobias Fevang. Eliteseriens toppscorer gjorde ingen feil. Like etter ble det nesten slåsskamp i Readys felt som endte med at Readys Simon Carlsson fikk direkte rødt kort. Dermed fikk Solberg spille resten av omgangen med en mann mer.

Litt overraskende var det da at Ready skulle øke til 4-2 like etterpå. Solberg sovnet på et frislag som gjorde at Isac Jerner fikk stå helt alene inne i feltet. Jerner dunket inn 4-2 bak Fevang. Solberg svarte umiddelbart da Magnus Hansen lekkert styrte inn en lang lyre fra Øyvind Bø Johnsen. Solberg presset voldsomt på for en utligning de siste 10 minuttene, men uten uttelling endte det med at Ready red av stormen og vant kampen 4-3.

Dermed er Solbergs sesong over etter tre strake tap mot et sterkt Ready. Vi gratulerer Ready med en fortjent semifinaleplass og ønsker de lykke til videre!