Ready 5-2 Solberg

Vi møtte serieleder Ready denne tirsdag kveld og vi var spent på hvordan kampen ville gå da vi ikke hadde møtt Ready i noen kamper tidligere i år. Som forventet startet Ready med å ha mest ball og presset i åpningsminuttene. De skaper flere cornere, men sliter med å komme inn i et tett Solberg forsvar. Etter 8 spilte minutter kommer får de straffeslag og vi får utvisning ved Hedda Eline Fjeldheim Lein, som får 10 minutter på sidelinja. Straffeslaget blir tatt av Linnéa Nordstad Grönquist, men hun skyter over mål. Etter 16 spilte minutter får Ready hull på byllen ved Nora Karita Bakke. Etter 22 spilte minutter går Ready opp til 2-0 ved Linnéa Nordstad Grönquist. Solberg sliter med å skape noen særlig sjanser offensivt og har for øyeblikket mer enn nok med å forsvare seg. Etter 40 spilte minutter reduserer Solberg til 2-1 ved Martine Døhlen Holm på et innslag fra siden. Innslaget går forbi klynga med spillere og inn i lengste hjørnet. To minutter på overtid i første omgang legger Ready på til 3-1 etter en grusom tversoverpasning av Solberg i eget forsvar. Stillingen ender 3-1 til pause der Ready var det førende laget.

I andre omgang kommer Solberg litt bedre i gang og er farlig frempå ved et par anledninger. Vi skaper også noen cornere, men også der sliter vi med uttelingen. Etter 63 minutter legger Ready på ytterligere til 4-1 etter en kontring der Solberg er i ubalanse. Det er Ina Kim Dahl som gjør det meste alene og setter ballen i mål. Ready drar på seg to utvisninger på kort tid, noe som åpner opp kampen litt mer for Solberg. Vi presser frempå, men skaper ikke stort annet enn cornere. Ready holder stand og etter 85 spilte minutter legger Marie Dregler Nordbø på til 5-1 etter en tabbe av Solbergs keeper Selin Sucu Klem. Hun skal til å legge ballen ned til en Solberg spiller, men isteden er det Marie Dregler Nordbø som er mest våken og spaserer ballen inn et åpent mål. Martine Døhlen Holm scorer et trøstemål for Solberg etter 90 spilte minutter på et langskudd fra 35 meter. Kampen ender 5-2.

Vi takker Ready for kampen og sier på gjensyn 6.februar på Solbergbanen.

READY – SOLBERG 5-2 (3-1)
1-0: Nora Karita Bakke (Isabel Robertsen)
2-0: Linnéa Grönquist
2-1: Martine Døhlen Holm
3-1: Ingrid Elizabeth Tufte
4-1: Ina Kim Dahl
5-1: Marie Dregler
5-2: Martine Døhlen Holm