Ready 5-3 Solberg

Etter Solbergs seier sist var det klart for runde 3 på Gressbanen søndag kveld. Og endelig var det knallforhold i en bandykamp, det føles lenge siden sist. Hos Solberg var Eirik Lunden ute og Magnus Hansen kom inn i laget. Ready begynte best og virket litt hetere enn bortelaget fra start. De kom seg ganske enkelt rundt Solberg og skapte en del cornere som Solberg avverget. Etter 15 minutter kom ledermålet som hadde ligget i lufta en stund. Gustav Eriksson var på rett plass til rett tid og fikk pirket ballen forbi Ole Tobias Fevang etter forarbeid av Fredrik Nordby, dermed 1-0 til hjemmelaget. Solberg slet med å skape de store farlighetene og Ready virket mye mer påskrudd og bestemte. Etter en halvtime økte Ready til 2-0 på en corner fra venstre ved Felix Ljungberg. Omgangen ble avsluttet med en kjempesjanse til Sondre Kristoffersen, men det ble ikke uttelling. Dermed gikk Ready i garderoben med 2-0 i en omgang der Solberg manglet det meste mot et aggressivt hjemmelag.

“Den dårlige 1. omgangen ødelegger veldig for oss”

Simon Stavis

Kristian Hagen ble pakket godt inn

Ready begynner også 2. omgang best og øker til 3-0 på et langskudd fra Gustav Eriksson etter 5 minutter. Ready kontrollerte kampen og var nærmere 4-0 enn bortelaget var redusering. Etter 65 minutter tar Solberg en timeout og den får umiddelbar effekt. Eirik Solberg fant Sondre Kristoffersen i bakrommet som på ett touch satte ballen forbi Andersen-Gott i Readys mål, en lekker avslutning. Like etter får også Ready en utvisning og Solberg ante en mulighet til å snu kampen. I stedet kom nr 4 for hjemmelaget etter ett frislag. Fredrik Nordby fikk ballen fra Felix Ljungberg og skjøt fra langt hold og ballen endret retning og gikk rett i mål til 4-1. Kampen åpnet seg veldig de siste 20 minuttene og bare minuttet etter Nordbys 4-1 kom det en ny redusering for Solberg. En nydelig flipp fra Lars Erik Grøtterud fant Kristoffersen alene i bakrommet og toppscoreren gjorde ingen feil alene med Andersen-Gott.

Sondre Kristoffersen setter ett av sine to mål

Igjen virket det som om Solberg var på vei tilbake i kampen, men igjen fikk Ready en scoring på best mulige tidspunkt. Aksel Trygstad fikk bra treff fra langt hold og ballen føk inn i krysset til 5-2. Helt på tampen reduserte Martin Bjerkeset etter fint forarbeid av Erik Fjeldheim, men nærmere kom ikke bortelaget i denne kvartfinalen og Ready kunne juble for en velfortjent seier.

Den første omgangen ødela mye for Solberg i kveld. Ready var mer påskrudd og hetere i alle dueller og vant velfortjent. Nå venter kamp nr 4 på Solbergbanen på tirsdag med avslag kl 19:00.

“Om vi skal ta dette her må vi være på nivå hele matchen”