Ready 5-3 Solberg

Endelig var det klart for sluttspill og som så mange ganger før ble det Ready som motstander. Solberg hadde alle sine spillere tilbake for første gang på lenge og begynte også kampen best i tåka på Gressbanen. Etter 10 minutter tok de ledelsen 1-0 på en corner fra venstre fra Øyvind Bø Johnsen. Solberg fortsatte å skape farligheter og like etter var Martin Bjerkeset helt alene med keeper, men misset sjansen til å øke til 2-0. Ready hadde vanskeligheter med å skape de helt store sjansene og Solberg virker farligst gjennom hele den første omgangen. Mot tampen misser Ready først en kjempesjanse til å utligne før Solberg i angrepet etter øker til 2-0 gjennom Erik Fjeldheim. Øyvind Bø Johnsen fant Fjeldheim med et perfekt løft og Fjeldheim var sikker alene med Readys sisteskanse Kevin Sterner. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0 til Solberg.

“Vi gjør en veldig bra 1. omgang”

Simon Stavis

Solberg jubler etter sin 1-0 scoring

Ready sjokkåpner 2. omgangen og reduserer til 1-2 allerede etter 1 minutt. Fredrik Nordby fant Gustav Eriksson i bakrommet og Eriksson fikk pirket ballen forbi Ole Tobias Fevang i Solbergs mål. Etter drøye 10 minutter kontrer Nordby etter en Solberg-corner og er både god og heldig da han får med seg ballen og dunker inn utligningen til 2-2 i nettaket. Kampen bølger frem og tilbake i tåken, men Ready føles litt sterkere og litt heitere enn Solberg i 2. omgang. Allikevel er det Solberg som skal ta tilbake ledelsen etter 70 minutter. Etter en corner fra høyre er Eirik Bø Johnsen først fremme på en retur og sender Solberg i føringen med 3-2.

Eirik Bø Johnsen sendte Solberg i føringen med 3-2

Ledelsen holdt ikke lenge for bortelaget, Ready utlignet til 3-3 i neste angrep da Nordby igjen fikk for mye tid og plass og dro seg inn langs linja og satte ballen i mål. Vakkert av Nordby, men for snilt forsvarsspill av Solberg. Etter 75 minutter var Nordby på ferde igjen. Han dro seg fint inn i banen og dunket inn 4-3 fra 18 meter. Like etter roter Solberg bort ballen i eget forsvar og Martin Dregler takker for det med å sette 5-3 på et skudd fra 20 meter. Dermed hadde Ready snudd kampen med 3 kjappe scoringer på 10 minutter og tok dermed første stikk i denne kvartfinalen.

En meget god 1. omgang av Solberg som er noe å bygge videre på frem mot fredagens kamp på Solbergbanen. Avslag er 19:00.

“Vi gir de litt for mye i 2. omgang og da utnytter de det til det fulle”