Solberg 0-2 Ready

Etter en god start på sesongen gledet vi oss til å ta i mot regjerende seriemester og norgesmester på Solbergbanen en tirsdag kveld. Nesten i det dommeren blåste i gang så åpnet himmelen seg og det begynte å snø tett. Dette gjorde det til en vanskelig spilt første omgang med mye lange baller og mange tette dueller. Ready kom best i gang med scoring etter 21 minutter. De slår en lang ball fra egen halvdel som spretter i mellom vårt forsvar og finner Mina Cecilie Melby i bakrommet. Hun kommer skrått på målet men vipper ballen i lengste hjørnet utagbart for Hedda. Det blir noen sjanser til begge lag men omgangen ebber ut i 0-1 til Ready.

I andre omgang er værgudene mer med oss og isen ligger strøken foran oss. Ready er et meget godt og spillende lag noe de viser bedre i denne omgangen. Et godt defensivt organisert Solberg gjør derimot vanskelig for Ready spillerne å trenge igjennom. Vi skaper ikke masse målsjanser selv, men etter ca 10 minutter ut i omgangen setter Susanne fart mot et ryggende forsvar. Hun finter ut to Ready spillere og vipper ballen forbi, og er egentlig da alene med keeper, men blir da holdt igjen av Readys forsvarspiller som får en soleklar utvisning. Da det var rett utenfor 17 meteren får vi kun et frislag som vi dessverre ikke klarer å omsette i mål. Etter ca 14 minutter kommer Ready opp på vår venstre side, men et hardtarbeidende Solberg lag presser de ut i nesten død vinkel. Uheldigvis får Ready spilleren et slag på kølla, og dommeren dømmer straffe. Straffen scores av Filippa Solberg Horn med et skudd nede midt i mål. Det er en jevn kamp med mange dueller som til slutt ender med fortjent 0-2 seier til Ready. I nesten siste minutt av kampen får dessverre Susanne et stygt fall etter en takling som gjør at hun slår hodet i isen. Hun ble da hentet med ambulanse og må da overnatte noen dager på sykehuset. Vi ønsker henne god bedring og håper å se henne på isen igjen om ikke altfor lenge.

Nå venter Stabæk på bortebane førstkommende tirsdag.

SOLBERG – READY 0-2 (0-1)
0-1: Mina Cecilie Melbye (Filippa Soelberg Horn)
0-2: Filippa Soelberg Horn