Solberg 0-3 Ready

Kampene kommer tett nå og onsdag kveld var det klart for nok ett toppoppgjør da Ready kom på besøk til Solbergbanen. Litt duskregn ødela litt av rammen rundt kampen, men isen så ok ut fra start. Solberg startet best og tok kontroll over ballen mot et defensivt Ready. Sondre Kristoffersen fikk den første store sjansen da han ble helt fri på et løft fra Emil Gulbrandsen. Dessverre for Solberg så gjorde Readys keeper Christoffer Andersen-Gott en kanonredning. Like etter satte Christopher Nålby ballen i mål på pasning fra Kristoffersen, men målet ble annullert for offside, noe som så veldig tvilsomt ut. Solberg fortsatte å kjøre på og like etter var det Eirik Bø Johnsen som driblet seg gjennom hele Ready-forsvaret, men igjen reddet Andersen-Gott mesterlig.

Symptomatisk for kveldens match

Utover i omgangen ble isen merkbart dårligere og spillet jevnet seg mer ut. Etter 28 minutter fikk Ready en gratiscorner og symptomatisk satte Gustav Eriksson denne i mål via Solberg-rusen til 1-0 for bortelaget. Like etter økte bortelaget til 2-0 da Isac Jerner fant Martin Dregler på bakerste stolpe som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål bak Ole Tobias Fevang. Plutselig hadde Ready kontroll på kampen etter den gode Solberg-starten. Det siste kvarteret ble det mye kamp og dueller grunnet den trege og ruglete isen. Dermed gikk Ready til pause med ledelse 2-0.

“I perioder av kampen i dag er vi ikke gode nok”

Sondre Kristoffersen

Lars Erik Grøtterud ble kåret til dagens Solberg-gutt

Etter pause var isen bedre og Solberg startet omgangen sterkt. Laget tok kontroll over spillet som de gjorde i 1. omgang, mens Ready prøvde å forsvare sin ledelse. Ready var dog farlige på kontringer og begge lag skapte en del sjanser den første halvdelen av 2. omgang. Etter 58 minutter økte Ready ledelsen til 3-0 ved Gustav Eriksson. Eriksson fikk en fin ball fra Jerner og ventet ut Fevang før han satte ballen i åpent mål. Nok en kalddusj for hjemmelaget. Like etter ble Martin Bjerkeset felt av Ready-forsvaret og dommerne dømte straffe, en straffe som så noe billig ut. Frem gikk toppscorer Kristoffersen, men skuddet gikk rett på Andersen-Gott.

“Ready var litt mer på høgget enn oss i dag”

Robert Arnesen

Sondre Kristoffersen hadde ikke dagen foran mål

Den siste halvtimen presset Solberg på for scoringer, men enten dårlige avslutninger eller en god Andersen-Gott hindret scoring for hjemmelaget. Ready hadde sine farlige kontringer, men heller ikke de fikk uttelling mot slutten. Dermed tok Ready en solid borteseier med 3-0 og er med det kun 1 poeng bak Solberg på tabellen.

En match der Solberg starter bra, men får ikke uttelling på sitt gode spill. I stedet er Ready effektive og får kampen inn i sitt spor. Solberg har mest ball og skaper masse, men Ready er bedre i begge bokser og det er det viktigste i bandy. Nå venter Ullevål på Bergbanen førstkommende søndag kl 18:00.

SOLBERG – READY 0-3 (0-2)
0-1: Gustav Eriksson (Felix Ljungberg)
0-2: Martin Regler (Isac Jerner)
0-3: Gustav Eriksson (Isac Jerner)