Solberg 1-0 Høvik

Vi møtte Høvik i nest siste treningskamp før seriestarten. Høvik kom fra en sterk seier mot Ullevål tidligere i uken, så alt lå til rette for en jevn og spennende kamp denne søndagen på Solbergbanen.

Isen var nok litt ru da det kom også litt nedbør denne kvelden. I første omgang bølget det litt frem og tilbake, men Solberg var klart nærmest å finne målet halvveis ut i omgangen. Høvik hadde en del skudd fra distanse, men ikke noe vår keeper Selin ikke hadde kontroll på. Etter ca 30 spilte minutter setter Helle fart etter et balltap fra Høvik og kommer alene med keeper. Hun drar med seg keeper mot det ene hjørnet og vipper ballen mot det andre, men dessverre for oss går ballen i stanga. Kort tid etter fyrer Martine fra 30 meter og ballen suser i nettaket. Keeper rakk ikke få opp henda før den raketten hadde passert. 1-0 til Solberg, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang starter som første der begge lag har noen småsjanser på skudd og cornere, men ikke noe særlig mer enn dette. Solberg har presset også i starten av denne omgangen, men sliter med å skape de helt store sjansene. Vi er farlig på med skudd fra distanse, men Høviks keeper Stine Pedersen gjør noen klasseredninger for å holde Høvik inne i kampen. Da det går mot siste halvdel av andre omgang presser Høvik mer og mer for en utligning. I denne perioden får de flere cornere og frislag utenfor ringen som de peprer mot Solberg målet, men vi gjør en defensiv god jobb i forsvar og i tillegg gjør keeper Merethe Amundsen et par gode redninger på slutten som som gjør at kampen ender 1-0 til Solberg. Vi takker Hølvik for en velspilt kamp!