Rapport: Solberg 1-2 Falu BS

Etter seier mot Akilles i den første kampen ventet Falu BS i den andre kampen i gruppespillet fredag kveld. Laget var det samme som i den første kampen. Hele kampen var jevn og tett og spesielt de første 20 minuttene var veldig avventende uten de store målsjansene. Solberg hadde mest ball i denne perioden, men uten å skape allverden. Etter 22 minutter løsner det da Eirik Bø Johnsen drar seg fri i midten og blir felt av en Falun-forsvarer. Dommerne dømmer straffe og denne setter Sondre Kristoffersen sikkert i mål bak Patrik Hedberg i Faluns mål. Like etter løsner Kristoffersen et bra skudd fra langt hold, men skuddet går i stolpen. 1. omgang ebber ut med ledelse 1-0 til Solberg.

Sondre Kristoffersen fortsetter å gjøre mål

Falun snur på 3 minutter
Falun rivstarter 2. omgang og utligner til 1-1 etter 3 minutter. Etter et vakkert angrep kan Lukas Mårdberg servere Elliot Hellström åpent mål og Hellström får en enkel oppgave med å utligne. Like etter er Falun i ledelsen når Pekka Niska får stå umarkert foran mål på en retur. Plutselig måtte Solberg jage etter den gode 1. omgangen. Spillet bølget frem og tilbake i hele 2. omgang med flere gode sjanser til begge lag, først og fremst på kontringer. Selv med 2 Falun-utvisninger de siste 20 minuttene fikk ikke Solberg uttelling og kampen ebbet ut med 2-1 til Falun.

Solberg spilte en veldig kontrollert og fin 1. omgang med mye ballinnehav, mens Falun tok mer over i 2. omgang. Kampen var tett og jevn hele veien og kunne vippet begge veier.

Nå venter Finspång i den siste kampen i gruppespillet lørdag formiddag kl 1130.