Solberg 1-2 Ready

Det var velkjent motstand i den første kampen i Skärås Cup der Ready sto på motsatt banehalvdel. Solberg manglet fortsatt toppscorer Sondre Kristoffersen i tillegg til skadde Øyvind Bø Johnsen.

Ready startet best og tok ledelsen 1-0 gjennom Ole Robin Kåsa etter kun 2 minutter. Etter en feil i Solberg-forsvaret kom Gustav Eriksson inn i feltet, men ble stoppet av Eirik Lunden. Kåsa snappet opp løsfrukten og sendte Ready i ledelsen. Like etter holdt Ready på å skape nok en stor sjanse, men Lunden ryddet opp i siste liten. Etter 7 minutter fikk Solberg en kjempesjanse da Even Gamst ble sendt helt alene med keeper etter et perfekt løft fra Eirik Solberg. Uheldigvis klarte ikke Gamst å overliste Readys sisteskanse.

Etter 16 minutter kom dog utligningen da Eirik Bø Johnsen brøt høyt i banen og spilte inn til Erik Fjeldheim som sikkert satte 1-1 alene med keeper. Kampen bølget frem og tilbake uten de helt store sjansene etter dette. Etter 26 minutter fik Kåsa bra treff fra langt hold og ballen lurte seg inn bak Ole Tobias Fevang i Solberg-målet. Dermed gikk Ready opp i ledelsen på ny. Like før pause fikk Eirik Lunden direkte rødt kort for en takling ute ved vantet. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Ready.

Like etter pause holdt Christopher Nålby på å gjøre det helt store da han dro seg gjennom hele Readys lag, men ble stoppet i siste liten. Kampens første corner ble resultatløs. Like etter fikk Ready sin første corner og den fikk Christoffer Carlström bra treff på, men Fevang gjorde en bra redning. Så fulgte en lang periode der lagene byttet på å ha ball uten å skape noe av verdi. Det ble mye nesten for begge lag.  Etter 55 minutter fikk Kåsa en kjempemulighet til å gjøre hattrick, men avslutningen traff ikke mål. Solberg prøvde å jage en utligning på slutten, men med hele 2. omgang med en mann mindre ble det for tungt for de hvitkledde. Dermed tok Ready seieren med 2-1.

En ganske dårlig bandykamp som kunne vippet begge veier. Kampen ble veldig oppstykket med utrolig mange billige utvisninger til begge lag. Solberg måtte også spille hele 2. omgang med en mann mindre og klarte aldri å sette ordentlig trykk på Ready mot slutten. Nå venter finske WP 35 i morgen tidlig kl 07:30.

SOLBERG – READY 1-2 (1-2)
0-1: Ole Robin Kåsa
1-1: Erik Fjeldheim (Eirik Bø Johnsen)
1-2: Ole Robin Kåsa (Axel Johansson)