Solberg 1-3 NTNUI

Vi møtte NTNUI i årets første seriekamp for deres del. Vi spilte ganske jevnt med NTNUI i fjorårets sesong med uavgjort 4-4 i første kamp og tap 0-5 i andre kamp. Spenningen var derfor stor foran denne kampen.

NTNUI åpnet kampen best og scoret allerede etter 4 minutter spilt etter en retur på corner. Det var Anette Wiken Lund som dukket opp på bakre etter ballen lå løst og kriget den i mål. Etter 14 minutter spilt fikk NTNUI en noe billig straffe også, men heldigvis for oss gikk skuddet over. Etter denne perioden kom vi bedre inn i kampen og skapte noen farligheter på corner, men dessverre uten uttelling. Etter 45 spilte minutter raider Julie Storvik opp mellom Solberg sitt forsvar, men blir presset helt ned på dødlinja. Allikevel klarer hun å lure ballen forbi Selin Sucu Klem til 0-2. Kampen går da til pause kort tid etter.

Etter pausen er det Solberg som kommer best i gang og presser på for redusering. Vi skaper cornere, men klarer fortsatt ikke å omsette de i målet. Det er spilt 51 minutter da Martine Dølen Holm raider oppover alene mot NTNUI forsvaret, hun kjører flere «Dallas» dragninger og kommer nesten inn til keeper før hun blir holdt av NTNUI forsvaret. Dommer dømmer straffe og Martine tar den selv. Hun gjør ingen feil og stillingen er 1-2. Etter 58 minutter er det igjen Julie Storvik som raider opp mot Solberg sitt forsvar, men denne gangen spiller hun ballen til Christine Bustgaard. Hun får ballen noe heldig med seg etter først å ha mistet den og setter ballen forbi Selin Sucu Klem til 1-3. Kampen går frem og tilbake etter dette med flere sjanser til begge lag, men stillingen ender 1-3.

Vi takker NTNUI for kampen og sier på gjensyn 5.januar!

SOLBERG – NTNUI 1-3 (0-2)
0-1: Anette Wiken Lund
0-2: Julie Storvik (Molly Johansson)
1-2: Martine Døhlen Holm
1-3: Christine Bustgaard (Julie Storvik)